Kokeile kuukausi maksutta

Nyabin liikevaihdossa iso kasvuloikka alkuvuonna – Yhtiö aikoo tiedottaa muuttoaikeistaan pian

Tilauskanta on pienentynyt, koska uusiutuvan energian hankkeiden käynnistyminen on hidastunut. Yhtiö uskoo tämän olevan tilapäistä.

Nyab rakentaa muun muassa tuulivoimaa. Kuva: Jukka Gröndahl / HS

Infrarakentaja Nyab kasvatti sekä liikevaihtoaan että liikevoittoaan toisella vuosineljänneksellä. Yhtiön toisen vuosineljänneksen liikevaihto oli 65,3 miljoonaa euroa, kun se viime vuoden toisella neljänneksellä oli 55,7 miljoonaa euroa. Toisen neljänneksen liikevoitto kasvoi 4,0 miljoonaan euroon vuodentakaisesta 2,2 miljoonasta.

Yhtiön kasvu alkuvuonna on ollut suurta. Vuoden ensimmäisen puoliskon liikevaihto oli 104,5 miljoonaa euroa ja kasvua vuodentakaiseen oli 42,7 prosenttia. Nyabin liikevoitto oli 2,0 miljoonaa euroa, kun se vuosi sitten oli 1,3 miljoonaa euroa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Nyabin liikevaihdossa iso kasvuloikka alkuvuonna – Yhtiö aikoo tiedottaa muuttoaikeistaan pian”

Viimeisimmät näkökulmat