Kokeile kuukausi maksutta

LVI-ala harmissaan energiatukien leikkauksista – riskinä taloteknisten investointien hiipuminen

LVI-Tekniset Urakoitsijoiden erityisasiantuntijan Juha-Ville Mäkisen mukaan tuen ulkopuolelle on jätetty toimia, joilla on merkittävä vaikutus energiankulutukseen ja tiukkojen energiasäästötavoitteiden saavuttamiseen.

 

LVI-alan mukaan tavanomaiseen talotekniikkaan kohdistuvat energiatehokkuushankkeet ovat edelleen tärkeitä ja myös omaisuuden arvon kannalta kannattavia investointeja, vaikka niihin ei jatkossa tulekaan tukea.

Työ- ja elinkeinoministeriö on muuttanut asuinrakennuksille myönnettävän energiatuen painopisteitä. Jatkossa energiatuella edistetään mm. uusiutuvan energian tuotantoa, energiansäästöä, energian tuotannon tai käytön tehostamista, hukkalämmön hyödyntämistä sekä energiajärjestelmän muuttumista vähähiiliseksi.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Ryhmätilaus digi (+printti)

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin (+printtilehtiä) yhdellä laskulla.

Yksittäistilaus printti+digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk, myös määräaikaisena.

Yksittäistilaus digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “LVI-ala harmissaan energiatukien leikkauksista – riskinä taloteknisten investointien hiipuminen”

Viimeisimmät näkökulmat