Barack Obamalla oli paha asunto-ongelma USA:ssa ja Kreikassa

Asuntomarkkinat ajoivat Yhdysvallat ja Euroopan finanssikriisiin vuosina 2007-2010. Kriisin seurauksena maailma oli valmiksi ylivelkaantunut, kun koronakriisi iski. Nyt tarvitaan vielä enemmän velka- ja helikopterirahaa. Obama näytti Trumpille ja Bidenille mallia velanotossa.

Listasimme vuoden mielenkiintoisimmat jutut Kokkilan tilityksestä alkaen – katso kuka pomo tienaa 88 kertaa enemmän kuin alaisensa tai kuka professori työskentelee kesäisin asfalttihommissa

Vuoden henkilöitä olivat SRV:n kriisistä järkyttynyt Ilpo Kokkila, modernille arkkitehtuurille naureskellut Kari K. Kuosma, rakentajille synninpäästön antanut ”sisäilmaprofessori” Kari Reijula sekä aina ajankohtainen Marcus Vitruvius. Puheenaiheita olivat koronan lisäksi muun muassa ikkunaton makuuhuone, tornitalojen tulevaisuus ja vuokra-asuntobuumin vinoumat. Tarjoamme lukijoille joululahjaksi yli 40 parasta juttuamme vapaasti luettavaksi.

Martti Hetemäki tylyttää asuntomarkkinoita: Miljardien tuki, silti asuminen on kallista ja syntyy tukiloukkuja

”Rahalla asuntoasioita on aika vaikea saada kuntoon”, valtiovarainministeriön kansliapäällikön tehtävät syyskuun lopussa jättänyt Martti Hetemäki sanoo Rakennuslehden haastattelussa.