Kokeile kuukausi maksutta

Koronakriisistä selvitään hyvin, mikäli se on kiinni työryhmien määrästä

Koronakriisin jälkihoito ei jää kiinni ainakaan työryhmien puutteesta, niin monta ryhmää pohtii muun muassa yritysten tilanteen helpottamista.

Saku Sipola edustaa rakennusalaa Mika Lintilän yritystyöryhmässä.

Valtioneuvoston kanslian asettama työryhmä valmistelee tietä ulos kriisistä ja kriisin jälkihoitoa. Kansliapäällikkötyöryhmän puheenjohtajana on Martti Hetemäki (VM) ja varapuheenjohtajana sosiaali- ja terveysministeriön Kirsi Varhila. Tukena on laaja tiedepaneeli.

Työ- ja elinkeinoministeriön (TEM) ja VM:n asettama selvitystyöryhmä laatii asiantuntija-arvion koronakriisin vaikutuksista ja toimenpiteistä, joilla talouden vaurioita voidaan rajoittaa ja palauttaa Suomi kriisin jälkeen kasvu- ja menestysuralle. Ryhmän puheenjohtaja on työelämäprofessori Vesa Vihriälä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Koronakriisistä selvitään hyvin, mikäli se on kiinni työryhmien määrästä”

Viimeisimmät näkökulmat