Projektipäällikkö, hankesuunnittelu

Sijainti Järvenpää
Päivämäärät Julkaistu 20.3.2020 Hae viimeistään 31.3.2020

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Innostutko kaupungin kehittämisestä? Haluatko olla mukana vetämässä infra-hankkeiden projekteja?

Olisitko sinä hankesuunnittelun uusi PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ?

Infrarakennuttamisen projektipäällikkönä vastaat kaupungin infra-hankkeiden suunnittelun koordinoinnista, tarvittavien suunnitelmien yhteensovittamisesta sekä suunnitelmien viemisestä toteutusvalmiuteen. Tehtävä sisältää jatkuvaa vuorovaikutusta sekä ulkoisten, että sisäisten sidosryhmien kanssa.

Tehtävä tarjoaa vastuunalaisen ja monipuolisen kaupungin infrarakentamiseen liittyvän tehtäväkentän. Me emme ole kaavoihin kangistuneita, vaan etenemme voimakkaasti kohti dynaamisia ja digitalisoituja palveluprosesseja. Meillä on lupa kokeilla uusia asioita. Työssä sinulla on tukena tiivis ja lämminhenkinen työyhteisö.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta kunnallistekniikan suunnittelusta, suunnitteluprosessin ja rakennus- ja maankäytön lainsäädännön tuntemusta sekä kykyä monitahoiseen sidosryhmäyhteistyöhön. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyviä projektinjohtamis-, vuorovaikutus- ja kehittämistaitoja. Tietotekniset valmiudet, kuten suunnitteluohjelmistojen tuntemus ja käyttökokemus ovat edellytyksiä työssä toimimiseen.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Kaupunkitekniikan johtaja Mikko Autere, puh. 0403153269 tai mikko.autere@jarvenpaa.fi.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa 1.5.2020 tai sopimuksen mukaan. Hakuaikaa on 31.3.2020 klo 15 asti. Suunnitellut haastattelupäivät ovat 3.4.2020 ja/tai 8.4.2020.

Kelpoisuusehtona on soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteen koulutus ja työkokemus kunnallistekniikan suunnittelu- ja projektitehtävistä.

Palvelussuhteen ehdot

  • Sopimusala TS
  • Palkka 4000,95 €/kk + tämän lisäksi mahdolliset kokemuslisät
  • Koeaika 6kk
  • Lääkärintodistus esitettävä

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi