Työnjohtajia, Vastaavia työnjohtajia, Tuotantoinsinöörejä, Laskenta-/tuotantoinsinööri, Hankintainsinööri

Sijainti Helsinki, Tampere, Turku, Kuopio, Vaasa
Päivämäärät Julkaistu 18.8.2017 Hae viimeistään 3.9.2017

Toimintamme kasvaessa haemme Helsingin, Tampereen, Turun ja Kuopion yksiköihimme
Työnjohtajia

Tehtäviisi kuuluvat työnjohdollisten tehtävien toteuttaminen tehokkaasti sovitun aikataulun mukaisesti. Olet yhteistyökykyinen, ahkera ja joustava. Sinulla on rakennusalan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta rakennusalan työnjohtajan tehtävistä tai ainakin vahva motivaatio kasvaa tehtävään.

Työnjohtajia haetaan Helsingissä Korjausrakentamisyksikön toimitilakorjaushankkeisiin ja Toimitilarakentamisyksikön uudisrakennushankkeisiin sekä Tampereella, Turussa ja Kuopiossa uudis- ja korjausrakennushankkeisiin.

Lisätietoa tehtävistä antavat
Helsinki: Korjausrakentamisyksikön yksikönjohtaja Marko Rinkinen, puh. 040 7676 160,
Toimitilarakentamisyksikön yksikönjohtaja Ari Koskenoja, puh. 050 64 478.
Tampere: tuotantopäällikkö Antti Yliaho, puh. 050 3100 756. Turku: työpäällikkö Tatu Teriö,
puh. 040 5701 098. Kuopio: yksikönjohtaja Juha Kuparinen, puh. 050 5396 795.

 

Helsingin ja Kuopion yksiköihimme
Vastaavia työnjohtajia

Johdat hankkeita kustannustehokkaasti ja järjestelmällisesti. Olet uudistumiskykyinen ja kehityshenkinen, laatua ja työturvallisuutta arvostava rakennusalan ammattilainen. Olet luotettava, joustava ja sitoutunut sekä tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on rakennusalan koulutus, kokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävistä sekä ymmärrät yrityksen toimintajärjestelmän ja asiakaspalvelun merkityksen osana rakentamista.

Vastaavia työnjohtajia haetaan Helsingissä korjausrakentamisyksikön asuinkorjaushankkeisiin ja Kuopiossa uudis- ja korjausrakennushankkeisiin.

Lisätietoa tehtävistä antavat
Helsinki: tuotantopäällikkö Juha Paavilainen, puh. 040 7676 145.
Kuopio: yksikönjohtaja Juha Kuparinen, puh. 050 5396 795.

 

Helsingin, Tampereen ja Turun yksiköihimme
Tuotantoinsinöörejä

Monipuolisessa tehtävässä vastaat työmaiden valmistelusta, kustannusvalvonnasta, aikataulunhallinnasta ja laadunvarmistuksesta. Toimit muun organisaation tukena projektisuunnittelussa ja sen toteuttamisessa. Työskentelytapasi on suunnitelmallista ja hallitset tietojärjestelmien käytön. Odotamme sinulta alan koulutuksen lisäksi aikaisempaa kokemusta rakennustuotannon tehtävistä. Tehtävät määritellään tarkemmin valittujen henkilöiden työkokemuksen ja osaamisen mukaan.

Tuotantoinsinöörejä haetaan Helsingissä Korjausrakentamisyksikön toimitilakorjaushankkeisiin sekä Tampereella ja Turussa uudis- ja korjausrakennushankkeisiin.

Lisätietoa tehtävistä antavat
Helsinki: yksikönjohtaja Marko Rinkinen, puh. 040 7676 160, Tampere: tuotantopäällikkö Antti Yliaho, puh. 050 3100 756. Turku: työpäällikkö Tatu Teriö, puh. 040 5701 098.

 

Kustannuslaskentaan Vaasan yksikköömme
Laskenta-/Tuotantoinsinööriä

Vastaat kilpailu- ja neuvottelu-urakkakohteiden kustannuslaskennasta. Osallistut myös työmaiden tavoitearvioiden laadintaan toimien läheisessä yhteistyössä yksikön tuotanto- ja hankintaorganisaation kanssa hankkeiden käynnistämisvaiheessa. Tukenasi ovat koko yksikön organisaatio ja nykyaikaiset laskentaohjelmat. Sinulla on rakennusalan koulutus ja muutaman vuoden kokemus työmaatyöskentelystä sekä aikaisempaa kokemusta kustannuslaskennasta. Mikäli sinulla on ammatillisen osaamisen lisäksi tunnollinen ja määrätietoinen ote, olet etsimämme osaaja.

Lisätietoa tehtävästä antaa yksikönjohtaja Esko Korpi, puh. 040 5702 290

 

Toimitilarakentamisyksikön uudisrakennustuotantoon Helsinkiin
Hankintainsinööriä

Tehtävänäsi on vastata omien nimikkeiden/työmaiden hankintakokonaisuuksien hoitamisesta. Tuet tuotanto-organisaatiota ja vastaat osaltasi rakennusprojektien aikataulu-, laatu- ja kannattavuustavoitteiden toteutumisesta. Toimit yhteistyössä työpäälliköiden ja työmaahenkilöstön kanssa. Tukenasi on yrityksen kokenut hankintaorganisaatio sekä tehokas ja moderni hankintajärjestelmä.

Lisätietoa tehtävästä antaa
Toimitilarakentamisyksikön yksikönjohtaja Ari Koskenoja, puh. 050 64 478.

 

Hakemukset ja CV 3.9.2017 mennessä osoitteessa www.peab.fi/Töissä Peabilla/Töihin meille

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi