Lakko tai ei, luettavaa riittää

Tietoa kirjoittajasta Tapio Kivistö
Päätoimittaja, tapio.kivisto@sanoma.com
Kaikki kirjoittajan kirjoitukset

Rakennuslehden lukijoista suurin osa haluaa edelleen lukea lehtensä ensisijaisesti paperilta. Tätä me lehdentekijät kunnioitamme. Paperilehden rinnalla kehitämme kuitenkin koko ajan myös sähköisiä kanavia, jotta voisimme tarjota mahdollisimman kokonaisen kuvan rakentamisesta ja sisältö olisi helposti luettavissa kotona, konttorilla tai työmaalla.

Rakennuslehden verkkolehti ja uutiskirje ovat uudistuneet kuluneen vuoden aikana, ja viimeisimpänä mobiilisovellusta on kohennettu reippaasti. Se kannattaa ladata sovelluskaupasta ja kokeilla Rakennuslehden sisällön seuraamista sitä kautta.

Yhteistä niin paperilehdelle, verkkosivustolle kuin sovelluksellekin on, että ne on ensisijaisesti tarkoitettu tilaajille. Suurin osa sisällöstä avautuu vain heille. Jotta tilauksestaan saa täyden hyödyn, kannattaa siis käyttää kaikkia kanavia.

Sähköisissä välineissä on tuttuja juttuja paperilehdestä, mutta paljon myös päivän uutisia ja taustoittavia analyysejä. Rakentamisessa tapahtuu joka päivä – viime vuosien korkeasuhdanteessa oikeastaan yötä päivää – ja siksikin on olennaista, että uutisia kerrotaan joka päivä.

Digikanavat varmistavat myös, että sisältö tavoittaa lukijat, vaikka paperilehti ei aina löytäisikään perille postilaatikkoon. Tällainen tilanne on nyt edessä, kun postinjakelua koskeva lakko on alkanut. 11.–24.11. välisellä ajalla osa Rakennuslehdistäkin jää jakamatta. Pahoittelemme tätä.

Lakonkin aikana kaikki uutiset ja tuoreet näköislehdet löytyvät täältä verkkosivulta ja sovelluksesta. Viimeistään nyt kannattaa siis rekisteröityä ja kirjautua verkkopalvelun etusivulta Rakennuslehden sähköisten palveluiden käyttäjäksi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lakko tai ei, luettavaa riittää”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi