Kokeile kuukausi maksutta

Lisää sisältöä rakennusalasta – anna palautetta!

Tietoa kirjoittajasta Tapio Kivistö
Päätoimittaja, tapio.kivisto@sanoma.com
Kaikki kirjoittajan kirjoitukset

Rakennuslehden toimituksessa on pohdittu taas vuoden aluksi, mitkä asiat ja aiheet kiinnostavat lukijoita erityisesti tänä vuonna. Samoja lukemiseen liittyviä asioita kysytään säännöllisesti myös esimerkiksi lukijapaneeliltamme, jossa on mukana tuhat lehden lukijaa.

Tänä vuonna työlistallamme on jokapäiväisen toimitustyön lisäksi pohdinta printti- ja verkkolehden uudistamisesta. Kun maailma muuttuu yhä digitaalisemmaksi ja lukeminen on siirtynyt vahvasti kännyköihin ja muille päätteille, pyrimme tänä vuonna kehittämään Rakennuslehden tarjontaakin niin, että sisällön seuraaminen on helppoa niin perinteisesti printtilehdestä kuin verkkosivuiltakin.

Käytännössä se tarkoittaa, että Rakennuslehden tuttu sisältö löytyy uudistusten jälkeen helposti samassa muodossa ja samalla tavalla jäsenneltynä niin printti-, verkko- kuin näköislehdestäkin.

Tämä sisältötarjonnan kova ydin on tarkoitettu ennen kaikkea tilaajille. Siksi esimerkiksi verkkosivuillamme yhä useampi juttu on loppuvuodesta lähtien ollut avoinna vain tilaajille. Moni lukija onkin alkuvuoden aikana rekisteröitynyt ja moni aiemmin rekisteröitynyt kirjautunut verkkosivuille sivuston oikean yläkulman painikkeesta – näin tilauksestaan saa koko hyödyn irti.

Teemme jatkossa enemmän ja nopeammin tilaajille tarkoitettua sisältöä päivittäin verkkoon. Viikon printtilehdestä löytyy edelleen kaikki olennainen rakentamisen ajankohtaisista asioista.

Kevään aikana pohdimme siis, millaisia uudistuksia sisältöön kannattaisi tehdä. Muutoksia ei tietystikään tehdä muutosten ilosta, vaan sen vuoksi, että pystymme kertomaan koko ajan olennaisen kiinteistö- ja rakennusalasta.

Esimerkiksi digitaalisuus, lainsäädäntö ja ympäristönäkökulmat muuttavat nyt reippaalla kädellä rakentamista – ja sen pitää tietysti näkyä lehden sisällössäkin. Olennaista on kertoa, mihin alalla pitää varautua ja miten muut alan ammattilaiset toimivat ja ajattelevat.

Nyt onkin oiva aika antaa palautetta Rakennuslehdestä. Mistä sinä haluaisit lukea, entä mikä on hyvää ja mitä pitäisi kehittää? Yllä olevaan sähköpostiosoitteeseeni voi kertoa näkemyksiä. Lukijoiden toiveet ovat lehdentekijälle arvokkainta tietoa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lisää sisältöä rakennusalasta – anna palautetta!”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat