Rakennusala kaipaa nyt kohtaamisia ja niistä kannattaa ottaa kaikki irti

Tietoa kirjoittajasta Tapio Kivistö
Päätoimittaja, tapio.kivisto@sanoma.com
Kaikki kirjoittajan kirjoitukset

Rakennusalan suurtapahtuma FinnBuild käynnistyy Helsingin Messukeskuksessa ensi viikon keskiviikkona. Jo 1970-luvulta lähtien järjestetty kolmipäiväinen tapahtuma on kerännyt viime vuosina lähelle 30000 kävijää. Voi siis sanoa, että suomalaiset rakentajat todellakin kohtaavat messuilla.

Ja syytäkin on. Rakennusala on murroksessa, ja esimerkiksi digitalisaatio ja allianssi-tyyppiset yhteistekemisen mallit edellyttävät oman työn ja osaamisen arviointia uudelleen ja niin yhteistyökumppaneiden kuin kilpailijoidenkin tuntemista yhä paremmin.

Siksi tarvitaan lisää tietoa ja aitoja kohtaamisia, joissa ymmärrys eri toimijoiden tekemisistä ja taidoista vahvistuu.

FinnBuildin kaltaiset tapahtumat ovat mainio mahdollisuus päivittää omaa tietämystä, katsoa tulevaisuuteen ja luoda uusia verkostoja. Päämediakumppanina Rakennuslehti on vahvasti mukana FinnBuildissä tukemassa tätä työtä. Omalla osastollamme (Messukeskuksen osoitteessa 6m2) olemme joka päivä tavattavissa yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Lisäksi tuotamme Rakennuslehti-lavalle päivittäin korkeatasoista ohjelmaa. Teemoina ovat esimerkiksi digitalisaatio ja kiertotalous. Infrapoliittinen iltapäivä puolestaan nostaa torstaina 11.10. esille ajankohtaiset infra-asiat.

Jos messuilla olette, tulkaa kertomaan terveisenne meille Rakennuslehden tekijöille. Millaisia juttuja haluaisitte, mistä pitäisi kirjoittaa enemmän, millaista sisältöä olisi hyvä olla verkkosivuilla ja mitä paperilehdessä, ketkä ovat kiinnostavia alan henkilöitä, joita pitäisi haastatella tai mitä tekniikoita kannattaisi nyt nostaa esille?

Jos ette pääse paikalle, Rakennuslehden verkkosivuilla www.rakennuslehti.fi voi seurata FinnBuild-tunnelmia ja -uutisia joka päivä.

Palautetta, kommentteja ja vinkkejä voi lähettää niin messujen aikaan kuin milloin vain muutoinkin alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Ne ovat arvokkaita kohtaamisia, joissa meidän lehdentekijöiden ymmärrys kasvaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennusala kaipaa nyt kohtaamisia ja niistä kannattaa ottaa kaikki irti”

Vastaa