Kokeile kuukausi maksutta

Rakennusalan uutisia yhä nopeammin

Tietoa kirjoittajasta Anne Korhonen
Toimituspäällikkö, anne.korhonen@sanoma.com, Twitter: @KorhonenAnne
Kaikki kirjoittajan kirjoitukset

Lukijatutkimusten ja -kyselyjen mukaan Rakennuslehteä halutaan edelleenkin lukea ensisijaisesti paperisena. Maailma kuitenkin muuttuu ja tapa käyttää medioita myös. Lukeminen on siirtynyt yhä enemmän kännyköille, ja uutisia kaivataan yhä enemmän ja aiempaa nopeammin. Sen ovat viimeiset vuodet ja kuukaudet osoittaneet. Maailman myllerrys vaikuttaa suoraan ja nopeasti myös kiinteistö- ja rakennusalaan. Rakennuslehden sisältöjä luetaankin yhä enemmän digitaalisina. Tähän tiedon tarpeeseen pyrimme nyt vastaamaan yhä paremmin.

Perustimme syyskuun alussa verkko edellä toimivan uutisryhmän, jonka tavoitteena on vahvistaa uutistarjontaamme ja kertoa rakennusalan uutisia mahdollisimman reaaliaikaisesti. Kahden toimittajan ja uutispäällikön voimin toimiva ryhmä pureutuu päivittäin alan kiinnostaviin uutisiin heti etujoukoissa.

Tästä uutiskattauksesta kokoamme joka viikko tärkeimmät myös paperilehteen ja tarvittaessa syvennämme näkökulmia.

Nopeuden lisäksi tarjoamme aiempaan tapaan syvällistä, laadukasta ja rakennusalaa monipuolisesti esittelevää sisältöä.

Uutisryhmän ohella keskitymme tähän toimituksen ajankohtaisryhmän voimin. Tähän kuuluu suurin osa toimituksestamme, ja tätä työtä tukevat myös vakituiset, rakennusalaa tiivisti seuraavat avustajamme.

Tulevasta talvesta emme vielä tiedä, mitä kaikkea se tuo mukanaan. Ajat ovat sumeita, ja siksi meidän tehtävämme on pitää silmät auki ja olla ensimmäisinä kertomassa, mitä rakentamisessa tapahtuu, mihin on varauduttava ja mitä yrityksissä tapahtuu.

Yhä suurempi osa verkkosisällöstämme on tarkoitettu tilaajillemme. Rekisteröitymällä verkkopalveluumme saat lehden tilauksesta kaiken hyödyn irti ja tiedät heti tuoreeltaan, mitä alalla tapahtuu. Ohjeet rekisteröitymiseen ja kirjautumiseen löydät täältä.

Tervetuloa seuraamaan päivittäistä uutistarjontaamme verkkopalveluumme!

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennusalan uutisia yhä nopeammin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat