Rakennuslehden lukijalle joka päivä voi olla perjantai

Tietoa kirjoittajasta Tapio Kivistö
Päätoimittaja, tapio.kivisto@sanoma.com
Kaikki kirjoittajan kirjoitukset

Koska aina ei voi olla perjantai. Olemme markkinoineet tänä vuonna Rakennuslehteä tällä iskulauseella.

Perjantaihan on ollut useita vuosia päivä, jolloin paperinen lehti tulee Rakennuslehden tilaajille. Lukijatutkimusten mukaan printti on edelleen monelle se mukavin tapa lukea lehteään. Valitettavasti jokainen päivä ei voi olla perjantai, ja maailmassa ja rakentamisessa tapahtuu joka päivä. Siksi olemme lisänneet päivittäistä tarjontaa Rakennuslehden verkkosivuilla osoitteessa www.rakennuslehti.fi.

Viime viikolla uudistimme verkkosivumme. Ulkoasua ja käytettävyyttä on parannettu. Olennaista kuitenkin on, että tarjoamme Rakennuslehden tilaajille mahdollisuuden seurata rakennusalan tapahtumia ja ilmiöitä jokaisena päivänä mahdollisimman reaaliaikaisesti. Pureudumme verkossakin lukijoidemme kannalta olennaisiin rakentamisen uutisiin tuoreeltaan ja tuomme niihin rakennusalan näkökulman.

Moni tilaaja on jo rekisteröitynyt ja kirjautunut Rakennuslehden verkkosivuille. Se takaa, että käytössä ovat kaikki vain tilaajille tarkoitetut sisällöt ja näköislehdet. Rekisteröitymiseen löytyy helpot ohjeet verkkosivuilta.

Vaikka olemme uudistaneet verkkosivut ja lisänneet digitaalista tarjontaa, paperisen lehden lukijan ei tarvitse olla huolissaan. Kaikki olennainen löytyy edelleen perjantaisin printistä. Itse asiassa uudistamme lehteä vuodenvaihteen jälkeen ja korostamme printtilehden parhaita puolia. Esittelemme lisää esimerkiksi kiinnostavia työmaita ja innovaatioita.

Kun uudistimme verkkosivujamme, kysyimme Rakennuslehden lukijapaneelilta, miltä uudet sivut tuntuvat. Suuret kiitokset kaikista kommenteista, ne auttoivat kehitystyössä.

Lukijapaneelissa on mukana 500 lukijaamme. Seuraavaksi kysymme heiltä, miltä printtilehden uudistus näyttää. Se on meille tekijöille olennaista tietoa, sillä kaikkien uudistusten ja sisältöjen tarkoitus on olla merkityksellisiä lukijoille ja auttaa heitä osaltaan menestymään. Oli sitten perjantai tai vaikkapa maanantai.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennuslehden lukijalle joka päivä voi olla perjantai”

Vastaa