Kokeile kuukausi maksutta

Tietoa sekä nopeasti että syvällisesti

Tietoa kirjoittajasta Tapio Kivistö
Päätoimittaja, tapio.kivisto@sanoma.com
Kaikki kirjoittajan kirjoitukset

Venäjän hyökkäys Ukrainaan on osoittanut karulla tavalla luotettavan uutisoinnin merkityksen. Ilman oikeaa tietoa olemme eksyksissä ja kääntäen: valheellinen tieto eksyttää ja tuo epävarmuutta monella tasolla.

Rakennuslehdessä olemme viime viikkoina pyrkineet kertomaan, miten sotatilanne vaikuttaa rakennusalaan Suomessa – sekin on suomalaisesta näkökulmasta olennaista, vaikka yleisesti katse tietysti on ukrainalaisten kärsimyksessä ja sodan lopettamisessa.

Uutistilanteet mullistavat usein medioiden käyttöä, ja Rakennuslehdessäkin olemme uutisoineet sodan vaikutuksia nopealla tahdilla verkkosivuillamme ja koonneet olennaiset asiat ja syventäneet näkökulmia viikoittaiseen printtilehteen.

Pyrimme näin palvelemaan tilaajia mahdollisimman hyvin erilaisissa tiedontarpeissa. Verkkosivuilla asiaa on yhä enemmän tilaajille.

Nopeuden lisäksi Rakennuslehden lukijat arvostavat lukijatutkimusten mukaan syvällisiä, rakennusalaa monipuolisesti esitteleviä artikkeleita. Tätä työtä teemme oman toimituksen ja vakituisten avustajien voimin.

Vastikään Rakennuslehdessä on aloittanut kaksi kokenutta journalistia, jotka omalla työllään vahvistavat rakennusalan monipuolista seurantaa. Viime vuoden lopulla toimittajana aloitti Jukka Lyytinen, joka on tehnyt pitkän uran Rakennustiedossa ja muun muassa alan ohjeistusten parissa. Viime viikolla toimitus sai puolestaan paluumuuttajan, kun aiemmin pitkään Rakennuslehdessä työskennellyt Heikki Heikkonen palasi toimittajaksi lehteen. Hän on seurannut vuosia tarkasti varsinkin talotekniikan kehitystä.

Varsin uusi tulokas on myös Lännen Median toimituksesta tullut Daniel Wallenius, joka seuraa etenkin infra-alaa ja ilmastonmuutoksen vaikutuksia rakentamiseen.

Otamme toimituksessa mielellämme vastaan palautetta verkko- ja printtilehdistä sekä ideoita, mistä toivotte Rakennuslehden kirjoittavan. Sitä voi lähettää esimerkiksi yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Pidetään yhteyttä!

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tietoa sekä nopeasti että syvällisesti”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat