Yhteisöllisyys korostuu rakentamisessa

Tietoa kirjoittajasta Tapio Kivistö
Päätoimittaja, tapio.kivisto@sanoma.com
Kaikki kirjoittajan kirjoitukset

Kysyimme syksyn alussa laajassa lukijatutkimuksessa Rakennuslehden lukijoilta, mitä mieltä he ovat lehdestään. Kiitos kaikille vastaajille!

Meille tekijöille on erityisen mieltä lämmittävää, että lukijat pitävät lehteä oman työnsä kannalta edelleen hyvin hyödyllisenä. Paperisen lehden arvosana on pysynyt samana kuin aiemmissa tutkimuksissa, ja verkkosivuston hyödyllisyys on kasvanut viime vuosina.

Kun median käyttö on muuttunut voimakkaasti ja niin tavallista kuin sosiaalistakin mediaa on tullut hurjasti lisää, on hienoa, että lehti kokoaa edelleen yhteen ydinkohderyhmän. Rakennuslehti on osa rakentamisen ja rakentajien yhteisöä, ja haluamme osaltamme olla tärkeä sidos alan toimijoille – edustavat he sitten mitä rakentamisen osa-aluetta tahansa. Juuri yhteisöllisyys korostuu lukijatutkimuksissa.

Vaikka yhteisöllisyys on tärkeää, lukijat toivovat myös kriittisiä näkemyksiä rakentamisesta. Ajattelemme samoin täällä toimituksessa. Epäkohtia ja ongelmia on nostettava esille, mutta pyrimme myös löytämään ratkaisuja. Ala voi kehittyä niin onnistumisten kuin epäonnistumisienkin kautta.

On merkityksellistä, että suurin osa lukijoista haluaa lukea lehtensä yhä kerran viikossa paperilta. Monet arvostavat paketoitua kokonaisuutta, joka on mukava lukea työpaikan taukotilassa tai kodin keittiönpöydän ääressä.

Jatkossakin tarjoamme paperisen Rakennuslehden joka viikko. Jokaiseen tilaukseen sisältyy myös digilukuoikeus. Tuhannet tilaajat ovat jo rekisteröityneet ja kirjautuneet Rakennuslehden verkkosivuille. Täällä verkkolehden puolella kerromme joka viikko kymmeniä uutisia. Kun paperilehti koostaa kerran viikossa rakennusalan tapahtumat, verkosta löytyy rakentamisen päivittäinen pulssi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Yhteisöllisyys korostuu rakentamisessa”

Jätä kommentti