Lahden Kujalan logistiikkakeskuksen rakennustyöt käynnistyivät

YIT Rakennus Oy ja Lahden kaupunki ovat aloittaneet logistiikkakeskuksen rakentamisen Lahden Kujalan alueelle. Logistiikkakeskuksen maa-alue on kokonaisuudessaan noin 60 hehtaarin laajuinen. Hankkeessa toteutetaan 160 000 neliömetrin suuruinen logistiikkakeskus terminaaliraiteineen ja maa- ja vesirakennustöineen.

YIT Rakennus Oy ja Lahden kaupunki ovat aloittaneet logistiikkakeskuksen rakentamisen Lahden Kujalan alueelle. Logistiikkakeskuksen maa-alue on kokonaisuudessaan noin 60 hehtaarin laajuinen. Hankkeessa toteutetaan 160 000 neliömetrin suuruinen logistiikkakeskus terminaaliraiteineen ja maa- ja vesirakennustöineen.

Logistiikkakeskus kehitetään yhteistyönä Lahden kaupungin ja YIT Rakennus Oy:n kesken. Suunniteltu kokonaisuus sisältää useita varasto- ja terminaalirakennuksia, joilla on mahdollisuus muun muassa omaan pistoraiteeseen. YIT Rakennus Oy vastaa alueen käyttäjähankinnasta ja rakentamisesta. Hankkeen käyttäjä- ja sijoittajaneuvottelut ovat jo käynnissä.

Kujalan logistiikkakeskus sijaitsee moottoritie E75:n (valtatie 4) ja valtatie12:n risteämässä. Alueelta on erinomaiset logistiset yhteydet maanteitse ja rautateitse eri puolelle Suomea sekä Venäjälle ja Baltiaan. Kujalaan rakennetaan vielä lähitulevaisuudessa oma eritasoliittymä E75-moottoritielle.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lahden Kujalan logistiikkakeskuksen rakennustyöt käynnistyivät”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi