Kokeile kuukausi maksutta

YIT saa toteuttaa Ounaskosken koulun ympäristön aluerakentamisen Rovaniemellä

Rovaniemen kaupunginhallitus päätti maanantaisessa kokouksessaan yksimielisesti, että YIT Rakennus Oy saa toteuttaa Ounaskosken koulun ympäristössä olevien korttelien 33 ja 34 aluerakentamisen. Ennen rakentamisen aloittamista järjestetään yhteistyössä YIT:n ja SAFA:n kanssa arkkitehtikilpailu, jota käytetään asemakaavan laatimisen pohjana.

Rovaniemen kaupunginhallitus päätti maanantaisessa kokouksessaan yksimielisesti, että YIT Rakennus Oy saa toteuttaa Ounaskosken koulun ympäristössä olevien korttelien 33 ja 34 aluerakentamisen. Ennen rakentamisen aloittamista järjestetään yhteistyössä YIT:n ja SAFA:n kanssa arkkitehtikilpailu, jota käytetään asemakaavan laatimisen pohjana.

Kaupunginhallitus oli jo viime syksynä hyväksynyt YIT:n niin sanotun Fenix-hankkeen kyseisten korttelien rakentamiseksi. Hankkeessa oli kaavailtu kortteleihin 12 kerrostalon rakentamista.

Keväällä kaupunginhallitus päätyi kuitenkin hakemaan yrityksiltä ilmoittautumisia kyseisten korttelien aluerakentajaksi ja sai kolme hakemusta. Niistä vastasivat Skanska Kodit Oy, Peab Seicon Oy sekä YIT Rakennus Oy. Asiaa pohtineen työryhmän pisteytyksessä YIT sai eniten pisteitä, ja siten kaupunki päätyi tekemään yhtiön kanssa yhteistyösopimuksen aluerakentamisen toteuttamisesta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT saa toteuttaa Ounaskosken koulun ympäristön aluerakentamisen Rovaniemellä”

Vastaa