Kokeile kuukausi maksutta

Jyväskylän valtuusto hyväksyi Keljonkankaan päiväkodin 2,7 miljoonan euron hankesuunnitelman

Jyväskylän kaupunginvaltuusto on hyväksynyt Keljonkankaan päiväkodin rakentamista koskevan hankesuunnitelman. Rakentamisen kustannusarvio on 2,7 miljoonaa euroa. Hankkeen laajuus on 1 540 bruttoneliömetriä, jolloin vastaavat neliökustannukset ovat 1 753 euroa bruttoneliötä kohti. Päiväkodin on tarkoitus valmistua kesällä 2009.

Jyväskylän kaupunginvaltuusto on hyväksynyt Keljonkankaan päiväkodin rakentamista koskevan hankesuunnitelman. Rakentamisen kustannusarvio on 2,7 miljoonaa euroa. Hankkeen laajuus on 1 540 bruttoneliömetriä, jolloin vastaavat neliökustannukset ovat 1 753 euroa bruttoneliötä kohti. Päiväkodin on tarkoitus valmistua kesällä 2009.

Keljonkankaan päiväkotiin on suunniteltu 117 hoitopaikkaa sekä kerhotila, jota voidaan käyttää myös perhepäivähoidon varahoitopaikkana. Uuden päiväkodin valmistuttua Keljonkankaan rivitalohuoneistossa toimivasta kaksiryhmäisestä päiväkodista luovuttaisiin ja Keljonkankaan koulun yhteydessä toimivan Aapiskukon kahden esiopetusryhmän huoneisto luovutettaisiin koulun kasvaviin tilatarpeisiin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jyväskylän valtuusto hyväksyi Keljonkankaan päiväkodin 2,7 miljoonan euron hankesuunnitelman”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat