Peab Seicon rakentaa Atrialle toimistorakennuksen Seinäjoelle

Rakennusliike Peab Seicon Oy on solminut Atria Yhtymä Oyj:n ja Itikka osuuskunnan kanssa aiesopimuksen, jonka mukaan Peab Seicon ostaa suurimman osan Seinäjoen Itikanmäen kiinteistöstä rakennuksineen ja rakentaa Atrian käyttöön uuden toimistorakennuksen. Uuden toimistorakennuksen rakennuttaa ja omistaa kiinteistöyhtiö, jonka osakkaina toimivat Itikka osuuskunta, Lihakunta ja Atria Yhtymä.

Rakennusliike Peab Seicon Oy on solminut Atria Yhtymä Oyj:n ja Itikka osuuskunnan kanssa aiesopimuksen, jonka mukaan Peab Seicon ostaa suurimman osan Seinäjoen Itikanmäen kiinteistöstä rakennuksineen ja rakentaa Atrian käyttöön uuden toimistorakennuksen. Uuden toimistorakennuksen rakennuttaa ja omistaa kiinteistöyhtiö, jonka osakkaina toimivat Itikka osuuskunta, Lihakunta ja Atria Yhtymä.

Itikanmäen kaavaa kehittävät yhteistyössä Peab Seicon, Atria, Itikka osuuskunta sekä Seinäjoen kaupunki. Peab Seiconin omistukseen tuleville tonteille suunnitellaan kaavoitettavaksi asuinkerrostalorakennusoikeutta sekä liike- ja/tai toimistotilaa. Kaavamuutos edellyttää maa-aluejärjestelyjä Itikanmäen alueella myös Itikka osuuskunnan ja Seinäjoen kaupungin välillä.

Atrian Itikanmäen uuden toimistorakennuksen rakentaminen alkaa kaavamuutosten jälkeen. Asuntorakentamisen arvioidaan alkavan alueella noin kahden vuoden kuluttua.

Peab Seicon tulee toimimaan rakennusurakoitsijana myös Nurmoon siirrettävien Atrian tuotannollisten tilojen osalta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Peab Seicon rakentaa Atrialle toimistorakennuksen Seinäjoelle”

Jätä kommentti