Kokeile kuukausi maksutta

Katso millaisia ovat Guggenheim-museon kilpailuehdotukset

Guggenheim Helsinki -museosta järjestettävän arkkitehtuurikilpailun ensimmäiseen vaiheeseen lähetetyt 1 715 kilpailutyötä on koottu verkkogalleriaan. Kilpailutöitä tuli 77 maasta. Poimimme lehteen kuvakoosteen hurjimmista ehdotuksista.  Muotoja ja wau-fiilistä riittää ainakin tässä vaiheessa, kun ei tarvitse puhua kustannuksista. Puuta käytetään lähes kaikissa ehdotuksissa.

Guggenheim arkkitehtuurikilpailun ehdotus GH-9150817405.
Kuuntele juttu

Kilpailun toiseen vaiheeseen valitut kuusi työtä julkistetaan Helsingissä 2. joulukuuta 2014 järjestettävässä mediatilaisuudessa. Euroopan unionin hankintasäädösten mukaisesti toiseen vaiheeseen valitut arkkitehdit tai tiimit tullaan nimeämään, mutta nimiä ei tulla yhdistämään yksittäisiin ehdotuksiin.

Voittaja julkistetaan kesäkuussa 2015. Päätöstä museon rakentamisesta ei ole tehty.

Koko kuvagalleria on nähtävillä arkkitehtuurikilpailun sivustolla.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Katso millaisia ovat Guggenheim-museon kilpailuehdotukset”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat