Kokeile kuukausi maksutta

IL ja HS: Venäläisen havittelema rantatontti voidaan pakkolunastaa

Puolustushallinto voi pakkolunastaa venäläisostajan havitteleman rantatontin Taipalsaaressa Etelä-Karjalassa, uutisoivat Iltalehti ja Helsingin Sanomat. Rantatontti sijaitsee Puolustusvoimien ampumaradan vieressä.

Puolustushallinto voi pakkolunastaa venäläisostajan havitteleman rantatontin Taipalsaaressa Etelä-Karjalassa, uutisoivat Iltalehti ja Helsingin Sanomat. Rantatontti sijaitsee Puolustusvoimien ampumaradan vieressä.

Tontista kiinnostunut venäläisostaja suunnittelee tonttia lomakäyttöön ja on tarjonnut siitä 7,5 miljoonaa euroa. Valtio on tarjonnut alueesta 3,3 miljoonaa euroa.

Iltalehden haastatteleman puolustusministeriön ylijohtajan Jukka Juustin mukaan pakkolunastuksia tehdään aina silloin tällöin.

Tuore puolustusministeri Jussi Niinistö (ps.) on sanonut aikaisemmin tällä viikolla, että puolustusministeriö aikoo käyttää kaikki lain sallimat keinot saadakseen alueen puolustusvoimille. Yle Etelä-Karjala uutisoi keskiviikkona, että Niinistö kannattaa pakkolunastusta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “IL ja HS: Venäläisen havittelema rantatontti voidaan pakkolunastaa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat