Kokeile kuukausi maksutta

Pientalotyömailla eniten tapaturmia – tällä viikolla tehovalvonta

Rakennusalan työsuojelun valvontaa kohdistetaan tällä viikolla tehostetusti pientalotyömaille, sillä ne ovat edelleen vaarallisimpia rakennustyömaita työturvallisuuteen liittyvien laiminlyöntien vuoksi.

Rakennusalan työsuojelun valvontaa kohdistetaan tällä viikolla tehostetusti pientalotyömaille, sillä ne ovat edelleen vaarallisimpia rakennustyömaita työturvallisuuteen liittyvien laiminlyöntien vuoksi.

Tehostetun työsuojeluvalvonnan tavoitteena on työturvallisuuden tason nostaminen ja työtapaturmien määrän vähentäminen. Tarkastuksilla kiinnitetään erityistä huomiota putoamissuojauksen järjestämiseen, työtelineisiin ja tikkaiden sekä henkilökohtaisten suojavarusteiden käyttöön.

Työsuojelun rakennusalan tarkastajat selvittävät myös ovatko rakennuttaja ja urakoitsija sekä aliurakoitsijat sopineet selkeästi työmaan päätoteuttajan ja työsuojelusta vastaavan henkilön nimeämisestä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pientalotyömailla eniten tapaturmia – tällä viikolla tehovalvonta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat