Kokeile kuukausi maksutta

Lehto-konserni osti Dometalojen liiketoiminnan

Lehto-konserniin kuuluva Optimikodit Oy on ostanut energiatehokkaisiin rakenneratkaisuihin keskittyneen Dometalot Oy:n liiketoiminnan.

Lehto-konserniin kuuluva Optimikodit Oy on ostanut energiatehokkaisiin rakenneratkaisuihin keskittyneen Dometalot Oy:n liiketoiminnan.

Liiketoimintakaupassa Lehdolle siirtyy muun muassa tavanomaisia liiketoimintaan liittyviä sopimuksia, aineettomia oikeuksia ja 13 työntekijää. Dometalojen henkilökunta jatkaa vanhoina työntekijöinä. Ostetun liiketoiminnan liikevaihto vuonna 2015 oli noin 1,5 miljoonaa euroa.

Dometalot on kehittänyt ratkaisuja matalaenergiataloihin ja uusiin menetelmiin tuottaa pientaloja. Yhtiön kehittämä seinäratkaisu on hyödyllisyysmallisuojattu, ja siinä runko ei lainkaan läpäise eristerakennetta. Kyseinen seinärakenne on A-energialuokan määräykset täyttävä ratkaisu.

Dometalojen tuotantotilat sijaitsevat Siikajoella. ”Liiketoimintakauppa lisää merkittävästi rakentamiskapasiteettiamme”, Optimikotien toimitusjohtaja Erkki Päkkilä toteaa.

Dometalot toimii jatkossa Lehto-brändin alla keskittyen aluerakennuskohteisiin kasvupaikkakunnilla. Lehto Group ei jatkossakaan toimita yksittäisiä pientaloja.

Dometalojen asuntomessutalon avulla Lehto hakee tunnettuutta asuntotuottajana.

Liiketoiminnan hankinnalla ei ole merkittävää vaikutusta Lehdon vuoden 2016 liikevaihtoon, tulokseen tai taloudelliseen asemaan.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lehto-konserni osti Dometalojen liiketoiminnan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat