Rakentaminen Rakennuslehti 2 kommenttia

Pyhännän Rakennustuotteelle jättitilaus Kainuusta

Pyhännan Rakennustuote on saanut yhden historiansa suurimmista tilauksista Kainuuseen.

Caverion on mukana Kainuun uuden sairaalan allianssi-hankkeessa. Sopimus allekirjoitettiin tammikuussa.

Yhtiö toimittaa Kainuun uuteen keskussairaalaan Kainuaan puiset ulkoseinä- ja räystäselementit. Puisiin elementteihin päädyttiin kustannus- ja estetiikkasyistä sekä asentamisen helppouden vuoksi. Kainua on ensimmäinen sairaala, jossa käytetään puisia elementtejä.

”Tämä on suurimpia tasoelementtikauppojamme. Toimitettavien elementtien määrä on jopa viisinkertainen keskimääräisiin hankkeisiin verrattuna”, toteaa yhtiön toimitusjohtaja Markku Koivuniemi.

Ulkoseinäelementtejä sairaalaan menee noin 10 000 neliötä ja räystäselementtejä noin 2400 neliötä. Ikkunoita elementeissä on noin 670 kappaletta.

Ensimmäisen vaiheen toimitukset alkavat Hartolan tehtaalta elokuussa ja kestävät vuoden 2018 helmikuuhun. Toisen vaiheet toimitukset alkavat talvella 2019.

 

 

 

Keskustelu artikkelista: 2 kommenttia

  • 50 v? Tarkoitetaanko, että huoltomaalaus tehdään 50 v kuluttua? Jos puhutaan elinkaaresta, tuntuu 50 v kovin lyhyeltä, jos puhutaan huoltomaalauksesta, aika tuntuu kovin pitkältä. Kovin tuntuvat toimittajatkin olevan puujulkisivujen lumoissa, kun tätäkin asiaa käsitellään ikään kuin sivulauseessa.

    Vastaa
  • ONNITTELUT

    Vastaa

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia