Talous Kiinteistöt Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

Sato osti 150 asuntoa Veritakselta

Saton vuokra-asuntokanta kasvoi 150 asunnolla, kun yhtiö osti Eläkevakuutusosakeyhtiö Veritakselta  asuntoja Espoosta, Vantaalta ja Turusta 15.9.2017 tehdyssä kaupassa.

Saton tiedotteen mukaan asunnot sijaitsevat kaupunkien keskeisillä alueilla. Yhtiön strateginen linjaus on lisätä vuokra-asuntotarjontaa pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa ja tukea sitä kautta kaupungistumiskehitystä.

Saton investoinneista vastaava liiketoimintajohtaja Antti Aarnio toteaa, että kaupungistumiskehityksessä onnistuminen on Suomen taloudellisen menestyksen ja uusien työpaikkojen syntymisen kulmakivi. Työpaikat syntyvät pääsääntöisesti suuriin kaupunkeihin ja kasvavissa kaupungeissa asuntotarjonnan tulee olla riittävä työvoiman liikkuvuuden mahdollistamiseksi.

”Hankitut viisi taloa ovat Saton kasvualueilla ja vastaavat sijaintinsa puolesta hyvin asiakkaidemme toiveisiin. Esimerkiksi Turun talo sijaitsee aivan kaupungin keskustassa ja Vantaan asunnot sijoittuvat voimakkaasti kehittyville Tikkurilan ja Myyrmäen alueille”, Aarnio kertoo.

”Asiakas ensin -ohjelmamme mukaisesti tapaamme talojen asukkaat syksyn aikana, jotta voimme yhdessä keskustella kunkin talon asioista. Haluamme tutustua asukkaisiin ja esitellä heille heidän oman talonsa palvelupäällikön. Se madaltaa kynnystä ottaa yhteyttä missä tahansa omaan kotiin tai asumiseen liittyvässä kysymyksessä.”

Tehdyn kaupan myötä SATO on tänä vuonna hankkinut yhteensä 937 uutta vuokra-asuntoa uudistuotannon, peruskorjauksen tai asuntojen ostamisen kautta. Kesäkuun lopussa rakenteilla oli yhteensä 1 298 vuokra-asuntoa.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia