Toomas Rapp on nimitetty Sweco EST OÜ:n toimitusjohtajaksi.

Sweco EST OÜ sai uuden toimitusjohtajan

Toomas Rapp on nimitetty Sweco EST OÜ:n toimitusjohtajaksi.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Rapp on aloittanut tehtävässä 11.12.2017. Hän vastaa Swecon projektinjohto- ja valvontaliiketoimintojen johtamisesta Virossa.

Sweco EST OÜ ja toinen Virossa toimiva Sweco-yhtiö, Sweco Projekt AS, kuuluvat Sweco Finland -maayhtiöön.

”Toomas Rappin myötä saamme Viroon johtajan, jolla on pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus alalta. Uskomme hänen tuovan uutta näkökulmaa projektinjohto- ja valvontapalveluiden kehittämiseen, ja hänen kokemuksensa avulla voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin entistä paremmin”, Sweco Finland maajohtaja Markku Varis kertoo.

Toomas Rappilla on pitkäaikainen kokemus Baltian alueen markkinoista ja erityisesti rakennusalalta, jossa hän on toiminut johtotehtävissä ja muun muassa hallituksen jäsenenä betonielementtejä valmistavassa TMB AS -yhtiössä.

Rapp työskenteli aiemmin YIT Ehitus AS:ssä, jossa hän toimi yli kymmenen vuoden ajan eri tehtävissä ja viimeisimpänä rakentamisjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä.

”Olen iloinen päästessäni kehittämään Swecon projektinjohto- ja valvontapalveluita Virossa entistä parempaan suuntaan. Paikallisuus, pitkäaikaiset asiakassuhteet sekä Swecon kokemus ja arvostettu osaaminen luovat ainutlaatuiset puitteet luoda tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Swecon asiantuntijoiden kanssa tarjoamme ja edelleen kehitämme korkeatasoisia palveluita asiakkaillemme koko Baltian alueella”, Rapp kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sweco EST OÜ sai uuden toimitusjohtajan”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi