Lehto lopetti korjausrakentamisen palvelualueen

Rakennusyhtiö Lehto Group on marraskuun alussa julkaistun suunnitelman mukaisesti lakkauttanut korjausrakentaminen -palvelualueensa.

Korjausrakentamisen toiminnot on siirretty Toimitilat- ja Asunnot -palvelualueille. Jatkossa yhtiö rajaa korjaustoimintaansa.

Lehdon jo meneillään olevat peruskorjaushankkeet on siirretty Toimitilat-palvelualueelle, missä ne viedään loppuun nykyisellä projektiorganisaatiolla. Yhtiö kertoo myös vahvistaneensa hankkeiden ohjaukseen liittyviä henkilöstöresursseja.

Lehto arvioi meneillään olevien peruskorjaushankkeiden valmistuvan kuluvan vuoden puoliväliin mennessä. Näiden hankkeiden päätyttyä projektiorganisaatio siirtyy muihin Toimitilat-palvelualueen projekteihin.

”Jatkossa uusia peruskorjaushankkeita tehdään valikoidusti vain siinä tapauksessa, että korjaaminen liittyy uudisrakentamishankkeisiin tai kun ne ovat merkityksellinen osa suurempaa kaupallista kokonaisuutta”, tiedotteessa sanotaan.

Lehto on sitoutunut joihinkin tällaisiin hankkeisiin jo ennen Korjausrakentamisen palvelualueen lakkauttamista.

Korjausrakentamisessa tehty linjasaneeraustoiminta on puolestaan siirretty Asunnot-palvelualueelle, missä sitä tullaan edelleen kehittämään ja jatkamaan.

Lehto kertoo myös jatkavansa jatkaa korotusrakentamisen konseptin kehittämistä ja sen hyödyntämistä putkiremonttien yhteydessä. Yhtiö katsoo, että korotusrakentamisoikeuden myynti on asunto-osakeyhtiöille yksi keino rahoittaa linjasaneeraushankkeita.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lehto lopetti korjausrakentamisen palvelualueen”

Jätä kommentti