Kempele-Kemi-väli sai hallituksen väylärahojen jaossa jättipotin ja jatkoa Oulun seudulle tulee, kun Hailuodon siltahanke käynnistyy ehkä ensi syksynä. Tälle vuodelle ei sitten myönnetty rahaa yhdellekään uudelle tiehankkeelle. Kuva Vesa Ranta.

Väyläviraston STk-pilotit käynnissä – urakoitsijoilta kehuja ja haukkuja sekä kaksi valitustakin

Väylävirasto ei saanut hallitukselta tälle vuodelle investointirahaa yhteenkään uuteen tiekohteeseen, eli hallitusten pitkäjänteisyys on kaukana Ruotsin tasosta. Uudet STk-hankkeet pitävät kehitysintoa yllä, ja viiden allianssiurakan kokemuksia vedetään nyt yhteen.

Kirjoittaja(t) Seppo Mölsä
Väyläviraston rakennuttamisen kilpailuttamisessa on tänä vuonna kohtuullisen leppoisat oltavat, sillä yhtään merkittävää uutta väylähanketta ei lähde liikkeelle ellei sitten uusi hallitus ensi töikseen lisää niistä syksyllä lisäbudjettiin.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Väyläviraston STk-pilotit käynnissä – urakoitsijoilta kehuja ja haukkuja sekä kaksi valitustakin”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi