Ruotsalainen kiinteistösijoittaja teki kaupat 18 kiinteistöstä Suomessa

Tukholman pörssissä listattu ruotsalainen kiinteistösijoitusyhtiö Cibus Nordic Real Estate on ostanut 18 kiinteistöä Suomesta.

Kuvituskuva. Cibuksen strategiana on ostaa kiinteistöjä, joissa on vahva ankkurivuokralainen. Kuva: Jatke

Ostettujen kohteiden niin sanottuina ankkurivuokralaisina toimivat S-ryhmän, Keskon ja Tokmannin yksiköt. Kohteet sijaitsevat eri puolilla Suomea ja niiden kokonaispinta-ala on yhteensä noin 31 000 neliötä ja vuokrasopimusten kesto yli viisi vuotta.

”Olemme seuranneet tätä sijoitussalkkua jo pidempään ja se, että pystymme toteuttamaan kaupat epävarmana aikana kertoo yhtiömme vahvuudesta. Meidän hyvin toimiva liiketoimintamallimme on ei-syklinen ja meillä on erinomaiset suhteet pankkeihimme”, Cibuksen toimitusjohtaja Sverker Källgården kertoo yhtiön tiedotteessa.

Cibus omistaa yli 250 kohdetta eri puolilla Pohjoismaita.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ruotsalainen kiinteistösijoittaja teki kaupat 18 kiinteistöstä Suomessa”

Jätä kommentti