Kokeile kuukausi maksutta

Länsimetron viestintäjohtaja puhuu nyt Suomiradan puolesta – aloittaa toukokuussa

Suomi-rata oy:n tehtävänä on hankkeeseen liittyvän raideliikenneinfrastruktuurin suunnittelu rakentamisvalmiuteen sekä laatia ehdotus rakentamisvaiheen yhtiö- ja rahoitusmallista.

Länsimetro alkaa kääntyä loppusuoralle ja Satu Linkola siirtyy viestimään seuraavaksi Suomi-radan käänteitä.
Kuuntele juttu

VTM Satu Linkola on nimitetty 2.5.2022 alkaen Suomi-rata oy:n viestintäpäällikköksi. Hän siirtyy tehtävään Länsimetron viestintäjohtajan paikalta.

Yhtiön tehtävänä on hankkeeseen liittyvän raideliikenneinfrastruktuurin suunnittelu rakentamisvalmiuteen sekä laatia ehdotus rakentamisvaiheen yhtiö- ja rahoitusmallista.

Suomen valtion lisäksi osakkaina yhtiössä ovat Finavia, Helsinki, Tampere, Vantaa, Hämeenlinna, Janakkala, Riihimäki, Lahti, Akaa, Jyväskylä, Oulu, Pori, Seinäjoki, Vaasa, Kangasala, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Ylöjärvi, Kokkola ja Parkano.

Suomirata mahdollistaa noin tunnin junayhteyden Tampereen ja Helsingin välille, luo lisäkapasiteettia pääradan henkilö- ja tavaraliikenteelle sekä tuo entistä nopeamman raideyhteyden Helsingin keskustan ja Helsinki-Vantaan lentoaseman välille.

“Suomirata on yksi lähihistorian merkittävimpiä infrahankkeita ja sen vaikutusalue on koko Suomi. Hankkeen edistäminen ja suunnittelu edellyttävät aktiivista vuorovaikutusta monien sidosryhmien kanssa. Sadun kokemus infrahankkeen viestinnästä antaa erinomaiset lähtökohdat tukea Suomirataa”, toteaa Suomi-radan toimitusjohtaja Timo Kohtamäki.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Länsimetron viestintäjohtaja puhuu nyt Suomiradan puolesta – aloittaa toukokuussa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat