Kokeile kuukausi maksutta

Haahtelan tarjoushintaindeksi: Rakennusala lukuisten haasteiden edessä – rakentaminen vähenee

Haahtelan suhdannekuva avautuu synkissä tunnelmissa: Talouden korjaavat toimenpiteet ovat pahasti myöhässä. Erilaisista uhkakuvista ja vakavistakin haasteista huolimatta rakentamisen kysyntä ei ole kuitenkaan katoamassa minnekään.

Sofiantornin rakennustyömaata Seinäjoen keskustassa Valtionkadun suunnasta. Kuva: Johannes Tervo
Haahtelan tuoreimman tarjoushintaindeksin taustoittava osuus olisi sopivaa luettavaa kaikille Suomen päättäjille. Jo aiempien vuosien tarjoushintaindeksien tekstiosioissa on nostettu esille uhkakuvia, joiden toteutuminen on väijynyt nurkan takana samalla kun nuorimman sukupolven kokemattomat poliitikot ovat julistaneet uuden talouden ilosanomaa. Nyt nämä alkavat tai ovat jo toteutuneet.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Haahtelan tarjoushintaindeksi: Rakennusala lukuisten haasteiden edessä – rakentaminen vähenee”

Viimeisimmät näkökulmat