Kokeile kuukausi maksutta

Edellytyksiä ei ole – SRV:n Fennovoima-osuuden myynti ei toteudu

SRV ja RAOS Voima Oy sopivat kaupasta jo ennen Venäjän aloittamaa hyökkäyssotaa Ukrainassa.

Pyhäjoen voimala-alueella on jo rakennettu paljon. Kuva: Fennovoima

SRV:n ja RAOS Voima Oy:n helmikuussa allekirjoittama ehdollinen sopimus SRV:n irtautumisesta Fennovoimasta ei toteudu. Sopimuksen voimaantulon edellytyksenä oli työ- ja elinkeinoministeriön myöntämä lupa.

SRV:n tiedotteen mukaan luvan saamiselle ja sopimuskokonaisuuden toteutumiselle ei ole enää edellytyksiä. Tämä johtuu muun muassa valtioneuvoston kesäkuussa tekemästä päätöksestä, jonka perusteella Hanhikiven ydinvoimalaitoksen rakentamislupahakemuksen käsittely raukeaa sekä muista hankkeessa tapahtuneista olennaisista muutoksista.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Edellytyksiä ei ole – SRV:n Fennovoima-osuuden myynti ei toteudu”

Viimeisimmät näkökulmat