Kokeile kuukausi maksutta

Myyntipäällikkö

Leviat AB
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 25.7.2022 Hae viimeistään 21.8.2022

Myyntipäällikkö

Leviatin Suomen tiimiin etsitään kasvun tueksi uutta myyntipäällikköä. Tässä roolissa vastaisit yhdessä muun tiimin kanssa teknisestä myynnistä eri kohderyhmillemme. Tehtävässä tulisit keskittymään olemassa olevien asiakkaidemme palvelemiseen ja pitkäaikaisten asiakassuhteiden kehittämiseen arkkitehtien, suunnittelijoiden, rakennuttajien ja urakoitsijoiden kanssa.

Tehtävään kuuluu myös uuden myyntipotentiaalin kartoittaminen, sekä asiakas- ja yhteistyöverkostojen rakentaminen ja ylläpito. Myyntityön painotuksia voidaan tarkentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työskentely tapahtuu alussa kotitoimistolta, ja uusi työskentelytila pääkaupunkiseudulla tulee käyttöösi ensi vuoden alusta.

Mitä toivomme sinulta?

Etsimme henkilöä, jolla on jo useamman vuoden kokemus rakentamisesta, suunnittelutyöstä ja/tai teknisestä myynnistä rakennussektorin toimijoille. Tehtävässä onnistuminen vaatii myös hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tehtävässä menestymistä vauhdittaa mm. tekninen koulutus (esim. rakennusmestari tai rakennusinsinööri) sekä kiinnostus pitkäjänteistä ja teknistä myyntityötä kohtaan. Tehtävä on hyvin itsenäistä, joten toivomme, että olet itseohjautuva, ja sinulla on tavoitteellinen ote työhön.

Miksi Leviat?

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osana kansainvälistä ja vakavaraista yritystä, jolla on vahva asema Suomen markkinalla. Pääset toimimaan useiden eri asiakasryhmien kanssa ja saat edustaa laajaa ja laadukasta tuoteportfoliota.

Tarjoamme osaamiseesi ja lopullisiin vastuihisi perustuvan kilpailukykyisen palkan (kiinteä palkka + vuosibonus + auto). Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. työterveyshuolto, lounasetu sekä nettiyhteys ja työvälineet kotikonttorille. Leviatilla tuemme myös kuntoilua ja hyvinvointia, ja kansainvälinen organisaatio mahdollistaa hyvät kehitysmahdollisuudet.

Kiinnostuitko?

Tämä rekrytointi suoritetaan yhteistyössä SalesOnlyn kanssa. Mikäli kiinnostuit, ja koet olevasti oikea henkilö tähän rooliin, niin lähetä CV:si ja hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.8.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Mikäli sinulla heräsi lisäkysymyksiä, ethän epäröi olla SalesOnlyn rekrytointikonsulttiin Sariin yhteydessä joko puhelimitse, sähköpostitse tai LinkedInin kautta.

Sari Koskenkorva, Growth Consultant, sari.koskenkorva@salesonly.fi, 050 407 1350

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi