Palkkaamme 15 uutta asiantuntijaa!

Boost Brothers Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 15.1.2021 Hae viimeistään 28.2.2021

Tule mukaan Suomen nopeimmin kasvavaan rakennuttamisen palveluyritykseen!

Etsimme useita rakennuttamisen asiantuntijoita (8 kpl), nuorempia rakennuttamisen asiantuntijoita (3 kpl), talotekniikka-asiantuntijoita (2 kpl) sekä markkinointikoordinaattoria (1 kpl) ja uuden liiketoiminnan kehittäjää (1 kpl) luomaan ja toteuttamaan kanssamme maailmanluokan rakennuttamisen ratkaisuja.

Työskentely tapahtuu monipaikkaisesti ja joustavasti päätoimipisteessämme Helsingissä aivan Pasilan aseman vieressä, asiakkaillamme ja hyvin etämahdollisuuksin.

Tutustu tehtäviin tarkemmin alla olevista linkeistä ja hae nyt!

Rakennuttamisen asiantuntija. Työskentelet tilaajan rakennuttamisen asiantuntijana monipuolisissa asiantuntijatehtävissä (mm. hankevalmistelu, kustannuslaskenta, hankinnat) osana Boostin tiimiä. Lue lisää tehtävästä ja hae nyt!

Nuorempi rakennuttamisen asiantuntija. Avustat ja kehityt rakennushankkeiden asiantuntijatehtävissä. Lue lisää tehtävästä ja hae nyt!

Talotekniikka-asiantuntija. Autat työmaata ja talotekniikan toteutusta onnistumaan uusien toimintamallien avulla. Lue lisää tehtävästä ja hae nyt!

Markkinointikoordinaattori. Avustat Boostin asiakashallinnan ja rekrytoinnin prosesseissa, ja toteutat markkinoinnin ja viestinnän tehtäviä. Lue lisää tehtävästä ja hae nyt!

Uuden liiketoiminnan kehittäjä. Kiihdytät uusien rakennusalaa muuttavien Boostin tuotteiden myyntiä ja markkinoillemenoa. Lue lisää tehtävästä ja hae nyt!

Testaa sopisitko näihin tehtäviin

Tee testi tästä >

Miksi töihin Boostiin?

Erityisen hyvin meillä viihtyvät henkilöt, jotka haluavat kehittyä rakennuttamisen kärkiasiantuntijoiksi ja työskennellä merkityksellisten tehtävien parissa itseohjautuvassa tiimissä. Boostilla ajatellaan, että työntekijät, joilla on hyvä mieli ja intoa, tekevät Boostin. Hyvän mielen ja innon saavuttaakseen tiimimme on muokannut Boostista itseohjautuvan työpaikan.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että luotamme toisiimme ja autamme toisiamme, jokainen työskentelee yhteisen onnistumisen eteen, jokainen tekee päätöksiä ja kehittää itseään, ja Boostia kehitetään boostilaisten yhteisissä sessioissa. Meillä pääset vaikuttamaan oman työn ja roolisi sisältöön kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti.

Saat jatkuvaa Sinulle kohdennettua tukea ja apua niin päivittäisessä tekemisessä kuin lyhyen ja pitkän aikavälin oppimisessa ja kehittymisessä tiimikavereiltasi, mentoriltasi ja alan kansainvälisiltä kärkiasiantuntijoilta.

Nautit viihtyisästä työympäristöstämme, jonka kulmakiviä ovat alan mukavimmat ja osaavimmat kollegat, joustavuus eri elämäntilanteissa, inhimilliset työajat, laadukas työterveyshuolto ja laajat edut toimiston kuntosalista, välipaloihin ja virkistäytymistapahtumiin.

Nopeasti kehittyvänä ja kansainvälistä kasvua tavoittelevana kasvuyrityksenä tarjoamme Sinulle rohkean, innovatiivisen ja innostavan työpaikan rakennusalan muutoksen edelläkävijänä.

Lue lisää boostilaisista ja esimerkkejä toiminnastamme alla olevista artikkeleista:

Simo Mäkinen auttaa tilaajaa ja hanketiimiä onnistumaan

Miten teemme rakentamista uudella tavalla ja viemme uudet toimintamallit käytäntöön? case Kinnarin koulu

Miten autamme saavuttamaan tavoitteet Suomen suurimmissa investointihankkeissa?

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi