Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttajainsinööri

Kirkkonummen kunta
Sijainti Kirkkonummi
Päivämäärät Julkaistu 19.8.2022 Hae viimeistään 9.9.2022

Kirkkonummen kunnan yhdyskuntatekniikan palvelualueen kunnallistekniikkapalveluissa on avoinna rakennuttajainsinöörin virka.

Rakennuttajainsinööri vastaa kunnallistekniikan rakennushankkeiden toteuttamisesta ja niiden taloudellisesta seurannasta. Pääasialliset työtehtävät ovat urakka-asiakirjojen laadinta, hankkeiden kilpailuttaminen ja urakoiden valvominen.

Rakennuttajainsinöörin tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa suoritettu DI – tai insinöörin tutkinto joko yhdyskuntatekniikan opintosuunnalta tai vastaava aiempi tutkinto tai muu soveltuva tutkinto, johon on sisältynyt yhdyskuntatekniikan opintojaksoja. Kelpoisuusvaatimuksena on myös vähintään kahden vuoden kokemus koulutusta vastaavissa tehtävissä infra-alalta.

Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme kokemusta kunnallisen hallintomenettelyn tuntemisesta, hankinnoista ja kokemusta kunnallistekniikan rakennuttamisesta.

Töiden hoitaminen edellyttää hyviä tietotekniikan perustaitoja, hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työskentelyä ja oma-aloitteisuutta. Lisäksi työ vaatii oman auton käyttömahdollisuutta, sillä työmaat ovat ympäri kuntaa.

Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla. Säännöllinen työaika on toimistotyöaika, 36,25 h viikossa. Virka täytetään sopimuksen mukaan.

Palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaisesti, palkkaryhmä II ( tehtäväkohtainen loppupalkka on kokemuksesta riippuen noin 3300-4000 €/kk)

Hakemukset toimitetaan 9.9.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 460489).

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Hannu Ruhanen (puh. 040 1269866) tai kuntatekniikkapäällikkö Toni Keski-Lusa (puh. 050 4140615) tai etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi