Kokeile kuukausi maksutta

Työmaainsinöörejä

YIT
Sijainti Kokkola
Päivämäärät Julkaistu 8.5.2024 Hae viimeistään 26.5.2024

Etsimme työmaainsinöörejä Kokkolan seudulle

”Rakenna kaupunkeja, jotka elävät ja kehittyvät vielä pitkään.” 

Oletko työmaiden arjen tuntija, joka osaa ajatella niin laatua, asiakasta, turvallisuutta kuin aikataulujakin? Tule työmaainsinööriksi Kokkolan seudulle.

Työmaainsinöörinä tuet työmaajohtoa sekä tuotat ja analysoit tietoa päätöksenteon tueksi. Huolehdit hankkeen laadunvarmistuksesta ja laatusuunnitelman ylläpitämisestä sekä seuraat hankkeen aikataulullista etenemistä. Tehtäväsi on seurata ja valvoa hankkeen kustannusten kehittymistä ja raportoida mahdollisista poikkeamista. Vastaat myös työmaahankintojen toteuttamisesta sekä hoidat lisä- ja muutostöiden laadinnan ja laskutuksen.

Miksi YIT?

Tulevat kohteet Kokkolassa tarjoavat mielenkiintoista haastetta pidemmäksikin aikaa. Kokkolassa ja lähialueella on useita erilaisia rakennusprojekteja asumisesta teollisuuteen suunnitteilla, mikä tarjoaa alueella varsin hyvät potentiaaliset näkymät rakentamisen alalle.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä näyttämään ammattitaitosi monipuolisten hankkeiden parissa sekä syventämään osaamistasi vastaavan työnjohtajan tukena. Kattavan työnkuvan myötä pääset kasvattamaan laaja-alaista asiantuntemustasi entisestään hankkeen eri osa-alueilla.

Meille on tärkeää pitää huolta ihmisistämme ja heidän hyvinvoinnistaan. Lupaamme, että työkavereiden tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään aina yhdessä. Yhdessä rakennamme parempaa arkea.

Olisitko sinä etsimämme työkaveri?

Menestyt tässä roolissa, jos olet analyyttinen, tarkka ja sopeudut muuttuviin tilanteisiin. Kommunikoit sujuvasti ja pystyt viemään useita asioita eteenpäin samanaikaisesti. Sinulla on asiakaslähtöinen työskentelyote ja kanssasi on mukava työskennellä.

Työmaainsinöörinä odotamme sinulta rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri, DI) sekä aiempaa työkokemusta työmaatehtävistä. Työmaan taloudellinen valvonta on sinulle tuttua ja hallitset resurssipohjaisen työmaan aikataulusuunnittelun ja ohjauksen. Käytät moderneja IT-laitteita sujuvasti osana päivittäistä työtäsi. Odotamme, että sinulla olisi oma auto käytettävissä, sillä työtehtäviä voi olla samanaikaisesti useammalla eri projektilla.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, ota yhteyttä tuotantopäällikkö Pasi Juurakkoon, puh. 040 771 4620.

Hae tehtävään 26.5.2024 mennessä täältä > ja liity rautaisten osaajiemme joukkoon!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat