On taas aika kertoa onnistumisista

Tietoa kirjoittajasta Tapio Kivistö
Päätoimittaja, tapio.kivisto@sanoma.com
Kaikki kirjoittajan kirjoitukset

Rakennusalaa ei voi syyttää turhasta kerskumisesta. Julkisuudessa ongelmat nousevat kyllä herkästi esille muiden kertomana, mutta omista onnistumisista rakentajat eivät juuri ulkopuolisille huutele.

Rakentamisen laatu ja alan maine kohentuvat kuitenkin vain teko kerrallaan. Siksi on tärkeää, että onnistumisista ja niiden taustoista kerrotaan monipuolisesti. Hyvistä ideoista ja toteutuksista voivat kaikki alalla oppia, ja toisaalta ne välittävät ulkopuolelle viestiä kehittyvästä toimialasta.

Näitä hyviä esimerkkejä on taas tarjolla, kun Rakennuslehti valitsee Vuoden Työmaan vuoden lopulla. Ilmoittautuminen kisaan on alkanut, ja osallistujia esitellään keväästä alkaen Rakennuslehden sivuilla. Lisää aiheesta löytyy täältä.

Työmaa on palkittu vuodesta 1986 lähtien, ja mukana on ollut erinomaisia ehdokkaita ja voittajia. Tähän joukkoon kannattaa ehdottomasti pyrkiä. Etsimme hyvin johdettua työmaata, joka on malli koko alalle. Työmaa voi olla pieni tai iso. Olennaista on, mitä ja miten on saatu aikaiseksi.

Rakennuslehti on myös perinteisesti kertonut keväisin rakennus- ja kiinteistöalan yritysten tuoreimmat tilinpäätöstiedot. Tämä Suurimmat-kokonaisuus ilmestyy tänä vuonna 17.5.

Taloustiedot kertovat osaltaan alan onnistumisista ja kasvusta. Siksi tällainen tieto on arvokasta niin alan sisäpiiriläisille kuin alaa seuraavillekin. Lähetämme tilinpäätöskyselyn kunkin toimialan suurimmille yhtiöille reilun viikon kuluttua. Toivomme taas yrityksiltä hyvää yhteistyötä ja vastauksia määräaikaan mennessä. Jos kyselyä ei kuulu ja haluat yrityksesi tiedot esille, laita viestiä alla olevaan sähköpostiin.

Avaamme keväällä myös verkkosivuillemme Suurimmat-kokonaisuuden, jossa voi kätevästi etsiä ja verrata tulostietoja. Palvelu on luonnollisesti tarjolla vain lehden tilaajille.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “On taas aika kertoa onnistumisista”

Vastaa