Destian ex-toimitusjohtaja ja liikekumppani vangittiin

Valtionyhtiö Destian entinen toimitusjohtaja Jukka Laaksovirta ja hänen liikekumppaninsa Markku Saarikangas on vangittu. Helsingin käräjäoikeus vangitsi heidät tänään todennäköisin syin epäiltynä törkeästä petoksesta ja väärennyksestä. Rikosten epäillään tapahtuneen vuoden 2006 joulukuun ja viime vuoden lopun välisenä aikana.

Valtionyhtiö Destian entinen toimitusjohtaja Jukka Laaksovirta ja hänen liikekumppaninsa Markku Saarikangas on vangittu. Helsingin käräjäoikeus vangitsi heidät tänään todennäköisin syin epäiltynä törkeästä petoksesta ja väärennyksestä. Rikosten epäillään tapahtuneen vuoden 2006 joulukuun ja viime vuoden lopun välisenä aikana.

image

Käräjäoikeus käsitteli asiaa suljettujen ovien takana poliisin pyynnöstä. Poliisi perusteli pyyntöään tutkinnallisilla syillä.

Sekä Laaksovirta että Saarikangas kiistävät rikosepäilyt. Syytteen nostamisen määräaika on elokuun lopussa.

Rikostutkinta käynnistyi, kun Ylen A-studio uutisoi Laaksovirran tekemiin sopimuksiin liittyneistä epäselvyyksistä. A-studio nosti esiin yhteensä neljä sopimusta ja selvitystä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Destian ex-toimitusjohtaja ja liikekumppani vangittiin”

Jätä kommentti