Kokeile kuukausi maksutta

Consti Talotekniikka saanut yli 10 miljoonan euron urakat

Consti Talotekniikka on varmistanut yli 10 miljoonan euron urakat pääkaupunkiseudulta ja Pirkanmaalta. Asiakkaina on kaupan ja toimitilasektorin nimekkäitä toimijoita.

Consti Talotekniikka on varmistanut yli 10 miljoonan euron urakat pääkaupunkiseudulta ja Pirkanmaalta. Asiakkaina on kaupan ja toimitilasektorin nimekkäitä toimijoita.

Pk-seudulla Consti toteuttaa Finavialle Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaalityömaan ilmanvaihto- ja sprinklerityöt, Spondalle hovioikeuden kiinteistön saneerauksen Helsingissä, Helsingin keskustan Stockmannille herkkuosaston ilmanvaihto- ja sprinklerityöt, Helsingin yliopistolle Viikin A-rakennuksen lvi-projektin sekä HKR:lle Hietaniemenkatu 9:n putkiurakan. Pirkanmaalla Constia työllistävät muun muassa Ikean uuden Tampereen myymälän ilmanvaihdon rakentaminen sekä ABC Pirkanmaan sähkötyöt.

Kaikki työt ovat käynnistyneet ja valmistuvat vuoden 2010 aikana lukuun ottamatta lentoaseman urakkaa, joka valmistuu vuonna 2011.

Toimitusjohtaja Marko Holopainen korostaa, että Consti Talotekniikalle kulunut kesä ja syksy ovat olleet onnistuneita, mutta menestys on vaatinut ahkeruutta.

”Olemme tehneet myyntityötä normaaliakin aktiivisemmin, koska näkymät ovat olleet epävarmat. Silti olemme mielestäni onnistuneet hyvin. Näillä mittavilla urakoilla Consti Talotekniikka -ryhmän työkanta on terveellä pohjalla”, Holopainen arvioi.

 

Consti kaipaa pitkäjänteisyyttä korjausavustukseen

 

Samassa yhteydessä LVI-urakoitsijoiden yhdistyksen hallitukseen kuuluva Holopainen peräänkuuluttaa valtiolta pitkäjänteisyyttä taloyhtiöiden linjasaneerausten tukiin.

”Päätös taloyhtiössä syntyy mietinnän jälkeen, suunnittelu vie aikansa ja toteutus on usein vuoden urakka. Siksi valtion korjausrakentamistuesta olisi hyvä olla selvyys riittävän pitkälle eteenpäin”, Holopainen sanoo.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Consti Talotekniikka saanut yli 10 miljoonan euron urakat”

  1. Vai kaipaa consti korjausrakentamistukeen muutoksia, luulin että koko tuen tarkoitus on suomen talouden elpyminen, mutta ilmeisesti olen ollut väärässä.
    Osa tuesta toki päätyy näin suoraan suomalaisten johtajien taskuun, mutta toppahousuthan siellä todellisuudessa kaiken työn tekee ja halvalla tekeekin. Siitä voi sitten kukin vetää johtopäätöksensä onko tuki oikein suunnattu vai ei. Tuella työllistetään halpatyövoimaa virosta!

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat