Urheiluhallin katto sortunut Järvenpäässä

Kaksi aikuista miestä on loukkaantunut lievästi Järvenpäässä, kun urheiluhallin katto romahti varhain iltapäivällä. Areena-hallissa oli sortumahetkellä 13 ihmistä, joista valtaosa oli lapsia. Yksitoista ihmistä pääsi hallista omin voimin, mutta ensimmäinen palokunnan perille päässyt yksikkö pelasti lievästi loukkaantuneet miehet rakennuksesta.

Kaksi aikuista miestä on loukkaantunut lievästi Järvenpäässä, kun urheiluhallin katto romahti varhain iltapäivällä. Areena-hallissa oli sortumahetkellä 13 ihmistä, joista valtaosa oli lapsia. Yksitoista ihmistä pääsi hallista omin voimin, mutta ensimmäinen palokunnan perille päässyt yksikkö pelasti lievästi loukkaantuneet miehet rakennuksesta.

Hallin osakas-yrittäjä Pentti Kapanen arveli, että lumikuormalla on saattanut olla osuutta turmaan. Hän korosti, että tilannetta on tarkkailtu koko talven ajan. Asiantuntija-arvion mukaan lumikuorman ei pitänyt olla ongelma.

Palokunta sai hälytyksen Wärtsilänkadulla sijaitsevaan halliin kello 13.24. Katosta romahti palokunnan arvion mukaan neljä viidennestä.

Elementtirakenteinen Järvenpää Areena on kooltaan noin 2 500 neliötä. Sen kantavat rakenteet ovat teräksestä.

Areenassa oli kaksi täysimittaista salibandykenttää, kuntokeskus, kahvio ja edustustiloja.

Kapanen luonnehti hallin olevan romahduksen jälkeen ”entinen”.

Pelastuslaitos jatkaa paikalla raivaustöitä. Myös onnettomuustutkintakeskuksen tutkijat ovat paikalla.

 

Teräshallin on toimittanut Nordic Hall Oy, joka on osa NSS Nordic Shelter Solutions -konsernia. Yrityksestä ei vielä pystytty kommentoimaan onnettomuuden syitä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Urheiluhallin katto sortunut Järvenpäässä”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat