Are ja EMC voittivat länsimetron Tapiolan aseman talotekniikkaurakat

Länsimetron Tapiolan aseman sähköurakan toteuttajaksi on valittu Are Oy. Urakan arvo on 3,4 miljoonaa euroa. Tapiolan aseman lvi-urakan voitti EMC Talotekniikka Oy. Tämän urakan arvo on 3,6 miljoonaa euroa. Lisäksi allekirjoitettiin sopimus länsimetron runkomelueristysmateriaalitoimituksesta. Eristysluokan 16 desibeliä toimitusurakan voitti Christian Berner Oy. Urakan arvo on noin 230 000 euroa.

Länsimetron Tapiolan aseman sähköurakan toteuttajaksi on valittu Are Oy. Urakan arvo on 3,4 miljoonaa euroa. Tapiolan aseman lvi-urakan voitti EMC Talotekniikka Oy. Tämän urakan arvo on 3,6 miljoonaa euroa. Lisäksi allekirjoitettiin sopimus länsimetron runkomelueristysmateriaalitoimituksesta. Eristysluokan 16 desibeliä toimitusurakan voitti Christian Berner Oy. Urakan arvo on noin 230 000 euroa.

Eristysmateriaaliurakat on jaettu hankkeessa eri toimituksiin eristysluokan mukaan. Eristysluokan 16 desibeliä materiaalia käytetään pääosin asemien läheisyydessä olevien, lähellä maan pintaa sijaitsevien raideristeysten eristämiseen. Runkomelueriste asennetaan metroradan alapuolelle ehkäisemään mahdollisen tärinän tai runkomelun siirtymistä kallioon ja sitä kautta lähiympäristöön. Eristysten käyttöalueet perustuvat ennalta tehtyihin värähdysteknisiin ja ääniteknisiin selvityksiin.

”Rakentamiseen liittyvistä urakoista on allekirjoitettu jo suurin osa. Vuoden loppuun mennessä louhinnat ratalinjalla on tehty ja rakentaminen pääsee vauhtiin koko linjalla”, Länsimetro Oy:n toimitusjohtaja Matti Kokkinen toteaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Are ja EMC voittivat länsimetron Tapiolan aseman talotekniikkaurakat”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat