Kokeile kuukausi maksutta

Siemens toimittaa Länsimetron paloilmoitinjärjestelmät

Siemens ja Länsimetro ovat sopineet paloilmoitinjärjestelmien toimittamisesta. Järjestelmä kattaa länsimetron kahdeksan asemaa ja ratatunnelit.

Siemens ja Länsimetro ovat sopineet paloilmoitinjärjestelmien toimittamisesta. Järjestelmä kattaa länsimetron kahdeksan asemaa ja ratatunnelit.

Toimitukseen kuuluvat myös graafinen valvomojärjestelmä ja asemien sekä teknisten tilojen paloilmoitusjärjestelmät. Urakan arvo on 3,5 miljoonaa euroa.  Paloilmoitinjärjestelmän asennus aloitetaan ensi syksynä ja valmistuu loppuvuodesta 2015.

”Meille on tärkeää, että tieto mahdollisesta tulipalosta saadaan nopeasti. Paloilmoitinjärjestelmä ei myöskään saa tuottaa ylimääräisiä hälytyksiä, jotka häiritsevät liikennettä”, Länsimetron toimitusjohtaja Matti Kokkinen kertoo.

Turvajärjestelmä liitetään Herttoniemen valvomoon, josta valvotaan myös Helsingin metron paloilmoitusjärjestelmää. Siemens on toimittanut myös Helsingissä käytössä olevan järjestelmän.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Siemens toimittaa Länsimetron paloilmoitinjärjestelmät”

  1. Ja menee yhteiskunnan piikkiin kun huoltokustannukset huomataan.. huolto on hinnoiteltu ryöstö meinigillä. Kun eteen tulee, on jo myyjien ”takavalot” saksassa..
    Ostaja pohtii sormi keskellä kämmentä.. pitääkö koko järjestelmä tilata uusiksi huoltoon menevällä potilla.( tekee koko laitekannan uusimisen.)
    Saksalaista suunnitelmallisuutta.. suomalaiset ei tajua.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat