Vanha kerrostalo saa lisäkerroksen puuelementeistä Hyvinkäällä

Hyvinkään Hakapaavo on vanha kuusikerroksinen betonikerrostalo, jonka päälle rakennetaan puuelementeistä lisäkerros kohteen muun peruskorjauksen yhteydessä. Koskisen toimittaa lisäkerroksen puuelementit, ja Consti toimii ST-urakoitsijana.

Hyvinkään Hakapaavo on vanha kuusikerroksinen betonikerrostalo, jonka päälle rakennetaan puuelementeistä lisäkerros kohteen muun peruskorjauksen yhteydessä. Koskisen toimittaa lisäkerroksen puuelementit, ja Consti toimii ST-urakoitsijana.

”Puuelementtitoimitukset alkavat elokuun lopussa, ja lisäkerros on valmis vuoden 2015 loppuun mennessä”, projektimyyntipäällikkö Vesa Saarelainen Koskisen Oy:stä kertoo.

Pienempien vuokra-asuntojen tarve on Hyvinkäällä kasvanut, ja yksi Hakapaavon peruskorjauksen tavoitteista oli lisätä pienten asuntojen määrää.

”Kohteen urakkakilpailuvaiheessa rakennusurakoitsijat kilpailivat lähtösuunnitelmien jalostamis- ja kehittämisideoillaan tavoitteenaan tuottaa hinnan lisäksi mahdollisimman paljon muutakin lisäarvoa. Lisäkerroksella saatiin Hyvinkään Vuokra-asunnot Oy:lle toteutetuksi sen kovasti tarvitsemia pieniä vuokra-asuntoja. Nyt lisäkerrokseen tulee 14 vuokrattavaa uutta pienasuntoa muun peruskorjauksen, linjasaneerauksen, hissien ja vesikaton uusimisen yhteydessä”, Consti Julkisivut Oy:n Asuntokorjausyksikön projektipäällikkö Irmeli Mäkelä sanoo.

Koskisen ja Consti ovat aikaisemminkin toimineet samantyyppisessä lisäkerrosrakentamisen kohteessa yhteistyökumppaneina. Edellinen yhteistyön tulos valmistui Helsinkiin tammikuussa 2015 osoitteeseen Rakuunantie 1.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vanha kerrostalo saa lisäkerroksen puuelementeistä Hyvinkäällä”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat