Lahden Jalkarannan sairaalassa on käynnistynyt remontti, jossa toimivan sairaalan tiloihin tehdään tilamuutoksia ja muun muassa potilashuoneita kunnostetaan. Lisäksi kohteeseen rakennetaan täysin uusi röntgentila. Kokonaisurakasta vastaa Consti Korjausurakoinnin Lahden alueyksikkö.

Consti sai Lahden Jalkarannan sairaalan remonttiurakan

Lahden Jalkarannan sairaalassa on käynnistynyt remontti, jossa toimivan sairaalan tiloihin tehdään tilamuutoksia ja muun muassa potilashuoneita kunnostetaan. Lisäksi kohteeseen rakennetaan täysin uusi röntgentila. Kokonaisurakasta vastaa Consti Korjausurakoinnin Lahden alueyksikkö.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Muutostöihin sisältyy kattavasti rakennus-, talo- ja sähköteknisiä töitä sekä lvi- ja automaatiotöitä. Työn tilaajana on Lahden tilakeskus. Urakan arvo on noin miljoona euroa. Remontti etenee vaiheittain, ja koko urakan on määrä valmistua toukokuussa 2016.

Sairaalan osastot toimivat korjaustöiden aikana normaalisti. Remontin aiheuttamia haittoja minimoidaan hyvällä urakkasuunnittelulla ja remonttiteknisillä toimenpiteillä. Säännölliset sairaalahenkilökunnalle järjestettävät infotilaisuudet työvaiheiden etenemisestä auttavat osaltaan pitämään sairaalan toimintakykyisenä koko remontin ajan.

Consti on toteuttanut saneeraus- ja huoltotöitä muun muassa Vaasan keskussairaalassa, Järvenpään terveyskampuksella, Porin sairaalassa sekä Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin eri yksiköissä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Consti sai Lahden Jalkarannan sairaalan remonttiurakan”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi