Kokeile kuukausi maksutta

Consti teki kiinteistönhoitosopimuksen Helsingin seurakuntayhtymän kanssa

Consti Yhtiöt on tehnyt kiinteistönhoitosopimuksen Helsingin seurakuntayhtymän kanssa. Consti vastaa seurakuntayhtymälle tuotettavan kiinteistöpalvelukokonaisuuden teknisestä manageroinnista sekä talo- ja rakennusteknisestä ylläpidosta. Sopimuksen arvo on 1,32 miljoonaa euroa.

Consti Yhtiöt on tehnyt kiinteistönhoitosopimuksen Helsingin seurakuntayhtymän kanssa. Consti vastaa seurakuntayhtymälle tuotettavan kiinteistöpalvelukokonaisuuden teknisestä manageroinnista sekä talo- ja rakennusteknisestä ylläpidosta. Sopimuksen arvo on 1,32 miljoonaa euroa.

Kokonaispalvelusopimuksen pääpalveluntuottajana toimii Coor Service Management Oy. Constin vastuulla ovat jatkossa kiinteistöjen tekninen managerointi, talo- ja rakennustekninen huolto sekä ylläpito seurakuntayhtymän 92 kohteessa. Kohteet ovat kirkkoja, seurakuntataloja, asuinkiinteistöjä ja muita rakennuksia. Palvelutuotanto on käynnistynyt vaiheittain loka-marraskuun 2015 aikana.

”Olemme erittäin iloisia, että pääsimme yhdessä Coorin kanssa toteuttamaan laajaa kokonaispalvelua Helsingin seurakuntayhtymälle. Tämä on hieno lisä aiemmalle yhteistyöllemme Coorin kanssa. Yhteistyömme Helsingin seurakuntayhtymän kanssa laajenee myös merkittävästi”, liiketoimintajohtaja Hannu Kimiläinen Constilta sanoo.

”Olemme tyytyväisiä Coorin ja sen perustaman yhteenliittymän valintaan palveluntuottajaksi. Palveluratkaisu on joustavasti meille räätälöity, ja siinä on säilytetty parhaat käytännöt vanhasta toimintamallista sekä tuotu uusia ideoita ja konsepteja esimerkiksi energiakatselmointeihin ja vikakorjauksiin liittyen. Yhteenliittymän kautta saamme nyt käyttöömme Constin talo- ja rakennusteknisen kattavan osaamisen”, ylläpitopäällikkö Niko Parikka Helsingin Seurakuntayhtymästä kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Consti teki kiinteistönhoitosopimuksen Helsingin seurakuntayhtymän kanssa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat