Jatke lopettaa rakennusliiketoiminnan Etelä-Karjalan alueella

Jatke Oy ja Evälahti Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen liiketoimintakaupasta, jolla Jatke myy Rakennusliike Evälahti Oy:lle Etelä-Karjalassa (Lappeenranta-Imatra) harjoittamansa liiketoiminnan sekä siihen kuuluvan käyttö- ja vaihto-omaisuuden.

Jatke Oy ja Evälahti Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen liiketoimintakaupasta, jolla Jatke myy Rakennusliike Evälahti Oy:lle Etelä-Karjalassa (Lappeenranta-Imatra) harjoittamansa liiketoiminnan sekä siihen kuuluvan käyttö- ja vaihto-omaisuuden.

Jatke lopettaa kaupan myötä rakennusliiketoiminnan Etelä-Karjalan alueella, ja Jatkeen työntekijät siirtyvät Rakennusliike Evälahden palvelukseen niin sanottuina vanhoina työntekijöinä entisin työehdoin.

Jatkeen ja Rakennusliike Evälahden yhteishanke TYL City Lappeenranta toteutetaan alkuperäisten sopimusten mukaisesti.

Jatkeen toiminta jatkuu ennallaan Pohjois- ja Etelä-Kymenlaaksossa.

Kaupan myötä Rakennusliike Evälahti Oy vahvistaa toimintaansa Etelä-Karjalassa vahvana paikallisena rakennusliikkeenä, ja Jatke Oy keskittää entisestään toimintojaan Kymenlaakson lisäksi pääkaupunkiseudulle, Pirkanmaalle ja Länsi-Suomeen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jatke lopettaa rakennusliiketoiminnan Etelä-Karjalan alueella”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat