Jatke urakoi TA-Yhtiöille asumisoikeusasuntoja Espoon keskukseen

TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Asumisoikeus oy rakennuttaa Suviniittyyn Espoon keskukseen kolme hissillistä kerrostaloa. Rakennuskohteen urakoitsijana toimii Jatke Uusimaa oy. Asuntojen arvioitu valmistumisaika on elokuu 2018.

TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Asumisoikeus oy rakennuttaa Suviniittyyn Espoon keskukseen kolme hissillistä kerrostaloa. Rakennuskohteen urakoitsijana toimii Jatke Uusimaa oy. Asuntojen arvioitu valmistumisaika on elokuu 2018.

Taloihin tulee 58 erikokoista asumisoikeusasuntoa, erilaisin pohjaratkaisuin. Asunnot ovat kooltaan 33–89 neliömetriä. Suurin osa asunnoista on yksiöitä ja kaksioita, mutta tarjolla on myös suurempia kolmen ja neljän huoneen perheasuntoja. Ylimmän kerroksen asunnoissa on persoonallista ullakkoasunnon tuntua, sillä asuntojen kadunpuoleinen seinä on kalteva.

Kaikissa asunnoissa on joko parveke, ranskalainen parveke tai terassi. Osassa asunnoista on oma sauna. Taloissa on hyvät yhteiset tilat, muun muassa kaksi talosaunaa vilvoitteluterasseineen, pesula ja kuivaushuoneet sekä ulkoiluväline-, lastenvaunu- ja polkupyörävarastot. Taloista yksi on viisikerroksinen ja kaksi kolmekerroksisia.

TA-Yhtiöt on valtakunnallinen asuntojen omistaja ja rakennuttaja, jolla on omistuksessaan tällä hetkellä noin 15000 asuntoa. Yhtiö on toteuttanut viime vuosina noin 1000–1400 uutta asuntoa vuosittain pääkaupunkiseudulle ja muihin Suomen kasvukeskuksiin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jatke urakoi TA-Yhtiöille asumisoikeusasuntoja Espoon keskukseen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat