Ranskalainen Société du Grand Paris on valinnut Swecon projektijohtajaksi ja suunnitteluyhtiöksi uudelle metrovarikolleen.

Länsimetron rakennuttajakonsultti Swecolle metroprojekti Pariisista

Ranskalainen Société du Grand Paris on valinnut Swecon projektijohtajaksi ja suunnitteluyhtiöksi uudelle metrovarikolleen.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Grand Paris Express -nimellä kulkevan ja yhteensä noin 200 kilometriä pitkä uusi metrolinja on Euroopan suurin käynnissä oleva metrohanke. Uuden linjan varrelle rakennetaan kaiken kaikkiaan 68 uutta asemaa.

Swecon vastuulle annetaan uuden linja 15:n varikkoalue. Varikkokokonaisuus yhdistää kansallisen rautatieverkoston metrolinjaan. Linja avataan vaiheittain vuosien 2025 ja 2030 välillä.

Swecon työt alkavat välittömästi. Projektin arvo on noin 10,4 miljoonaa euroa. Yhtiö sai viime vuonna samasta hankkeesta 20 kilometriä pitkän linja 17:n projektijohtotehtävät ja insinöörisuunnittelun.

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “Länsimetron rakennuttajakonsultti Swecolle metroprojekti Pariisista”

  1. Sweco PM Oy ei taida olla sama firma kuin joka sai tämän toimeksiannon..

    1. Tämän uutisen taso on sama, kuin uutisoitaisiin, että Kajaanin uutta sairaala rakentava Skanska sai sairaalaprojektin Englannista.

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi