Kokeile kuukausi maksutta

Consti sai mittavan korjausurakan

Consti Yhtiöt ja Helsingin kaupungin asunnot (Heka) on sopinut mittavasta korjausurakasta Helsingin Herttoniemessä.

Consti Yhtiöt ja Helsingin kaupungin asunnot (Heka) on sopinut mittavasta korjausurakasta Helsingin Herttoniemessä.
Kuuntele juttu

Tiedotteen mukaan  Susitie 2–6:n remontissa tehdään laaja julkisivusaneeraus ja sisätilojen peruskorjaus kolmeen kerrostaloon. Urakka käynnistyy huhtikuussa 2018 ja päättyy kesällä 2021. Kyseessä on noin 17 miljoonan euron urakka.

Remontti tehdään kahdessa vaiheessa. Ensimmäisenä käynnistyvät A-talon laaja remontti ja tontilla sijaitsevan päiväkodin kevyet talotekniikkatyöt. Asuintalojen yhteiset tilat sijaitsevat erillisessä rakennuksessa, ja myös ne uusitaan ensimmäisessä vaiheessa.

Toisessa vaiheessa korjataan B- ja C-talo sekä piha-alue.

Remontissa uusitaan vesikatot, ikkunat vaihdetaan ja ulkoseinät kunnostetaan. Sisällä tehdään LVISA-saneeraus, kylpyhuone- ja keittiöremontti sekä uusitaan kaikki pinnat.

”Kaikki puretaan kantavia rakenteita lukuun ottamatta. Asunnoista ja yhteisistä tiloista tulee uudenveroisia. Kun julkisivut ja piha-alue saneerataan samalla, uudistuksesta tulee erittäin kokonaisvaltainen”, Constin rakennuspäällikkö Tapani Eisanen kertoo tiedotteessa.

”Kokonaan uudistuva talotekniikka varustetaan lämmöntalteenotolla. Uudet ilmanvaihtohuoneet rakennetaan jokaisen portaan ullakkotiloihin.”

Susitien kolme kerrostaloa on rakennettu 1952. Niissä on neljä asuinkerrosta, 156 asuntoa ja kellaritilat.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Consti sai mittavan korjausurakan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat