Sanna Okko, Aleksi Korhonen ja Vesa Kärenlampi aloittivat FinnBuild-messut Rakennuslehden aamiaistilaisuudella. Kuva: Suvi Suovaara

Finnbuild avautui positiivisin odotuksin

Finnbuild-messut avasivat aamuyhdeksältä ovensa Helsingin Messukeskuksessa ja väki oli vilkkaasti liikkeellä heti ovien avauduttua.

Kirjoittaja(t) Timo Sormunen

Loppuunmyydyssä rakennusalan suurtapahtumassa on tänä vuonna ennätysmäärä näytteillesettajia ja messut ovat myös aiempaa kansainvälisemmät. Mukana on 80 ulkomaista yritystä 21 eri maasta.

Hyria Koulutuksen kouluttaja ja arkkitehti Sanna Okko oli liikkeellä heti ovien avauduttua. Samalla reissulla oli mukana myös joukko Hyrian rakennusalan opiskelijoita.

“Hyvä paikka päivittää omaa tietämystä ja tutustua uusiin tuotteisiin ja innovaatioihin”, Okko kertoili.

Osastojakin saa kuulemma kierrellä rauhassa, sillä aikuisopiskelijat kiertävät messuja omaan tahtiin ilman opettajan paimennusta.

Ville Ikola (oik) ja Aleksi Ämmälä PP-Tuote. Kuva: Suvi Suovaara

Hiilikuituvahvistuksia ja epoksi-injektointeja tekevän Liimakon Oy:n Etelä-Suomen aluevastaava Aleksi Korhonen  kertoi Finnbuildin olevan joka kerta tiukasti omassa käyntikalenterissa.

“Täällä tapaa yhteistyökumppaneita ja tavoitteena on tottakai löytää myös uusia. Ennakkotuntuma on, että meininki olisi edellisvuosia vilkkaampi”, Korhonen pohti.

Vastaavat ennakko-odotukset olivat myös lapualaisen mm. metallisiin julkisivuihin erikoistuneen PP-Tuotteen hallituksen puheenjohtajalla Ville Ikolalla.

“Jos täältä tulee tilaustulva, niin se on vain positiivinen ongelma. Sitten laitetaan vain väki useampaan työvuoroon”, hän naurahti.

Finnbuildin hän totesi olevan tapahtuma, jossa on syytä olla mukana. Tänä vuonna myös yrityksen osasto on hieman edellisvuosia isompi.

“Suhdanne ja messumeininki tuntuvat näin ennakkoon hyviltä, mutta vielä tässä on matkaa viime vuosikymmenen huippumenoon”, hän tuumi.

Finnbuildiin odotellaan kolmen messupäivän aikana noin 30 000 kävijää, edellisillä messuilla kävijämäärä oli 27 000.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Finnbuild avautui positiivisin odotuksin”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi