Consti sai yli 11 miljoonan euron koulu-urakan Vantaalta

Vantaan Korsossa sijaitsevan Leppäkorven koulun peruskorjaus- ja laajennusurakka alkaa toukokuussa 2020.

Consti toimii pääurakoitsijana Vantaan Korsossa sijaitsevan Leppäkorven koulun peruskorjaus- ja laajennusurakassa. Urakka alkaa toukokuussa 2020 ja valmistuu syksyllä 2021. Urakan tilaajana toimii Vantaan kaupunki. Urakkasumma on noin 11,3 miljoonaa euroa.

Leppäkorven koulun päärakennus on rakennettu 1950-luvulla ja koulua on laajennettu aiempinakin vuosina oppilasmäärän kasvaessa. Uusi päärakennuksen länsipuolelle liittyvä kaksikerroksinen laajennusosa lisää koulutustiloja jälleen merkittävästi.

Oppilasmäärä nousee korjaus- ja laajennustyön jälkeen 450 oppilaasta 900 oppilaaseen. Uusien opetussuunnitelmaa tukevien opetusluokkien lisäksi laajennusosaan rakennetaan uusi monitoimisali. Lisärakennus on laajuudeltaan noin 4 254 bruttoneliötä.

Peruskorjauksessa koulun eri aikakausina rakennettuja osia saneerataan. Liikuntahallin kattorakenteet korjataan ja rakennuksessa toteutetaan tilamuutoksia ja sisäilmakorjauksia.

Oppilasmäärän kasvaessa merkittävästi vanhoja tiloja uusitaan toimivammiksi. Muun muassa keittiö laajennetaan nykyaikaiseksi suurtalouskeittiöksi ja ruokailutila saneerataan vastaamaan uuden käyttäjämäärän tarpeita. Myös koko piha-alue välineineen tullaan uusimaan. Peruskorjauksen laajuus on noin 5 000 bruttoneliötä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Consti sai yli 11 miljoonan euron koulu-urakan Vantaalta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat