A-luokan asiantuntijaksi kallio-, maa- ja pohjarakentamisen asiantuntijatiimiin?

Päivämäärät Julkaistu 27.9.2018 Hae viimeistään 30.11.2018

Meillä A-Insinööreillä geo- ja kalliotekniikan ammattilaisia on yhteensä noin 50 Espoossa, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa. Tuemme asiakkaitamme joustavasti, paikallisesti ja sitoutuneesti erilaisissa projekteissa maanalaisista tiloista talonrakentamishankkeisiin ja väylähankkeisiin.

Kalliorakentamisen asiantuntijamme etsivät työparikseen nuorempia kykyjä, kokeneempia suunnittelijoita ja projektipäälliköitä. Eduksesi ovat kalliorakentamisen opinnot tai alan suunnittelu- tai työmaakokemus. Tärkeimmät valintakriteerit ovat kuitenkin oma-aloitteisuus, ryhmätyötaidot, sekä kyky omaksua uusia asioita ja ohjelmistoja. Mallinnustaidot tukevat työtehtäviäsi – kerro osaamisestasi! Toimipaikkasi olisi ensisijaisesti Espoossa.

Pohjarakenteiden vaativiin projekteihin toivomme löytävämme opintojensa loppuvaiheessa tai vähän pohjarakentamisen parissa kokemusta kartuttaneen kasvamaan osaksi ammattitaitoista talonrakennuksen geotekniikan ryhmäämme. Tekla Structures ohjelman perusteiden tuntemien on eduksi. Toimipaikkasi olisi ensisijaisesti Tampereella.

Haluatko tehdä töitä huippuosaajien kanssa, oppia lisää ja vahvistaa joukkuettamme omalla erityisosaamisellasi? Haluatko osallistua monipuolisiin hankkeisiin, joiden mittakaavat vaihtelevat pienestä selvityksestä laaja-alaiseen rakennushankkeeseen?  Ota yhteyttä ja kerro tulevaisuuden tavoitteistasi!

Tarjoamme Sinulle menestyvän joukkueen hyvällä yhteishengellä, laaja-alaisen projektimaailman ja nykyaikaiset työkalut työn toteuttamiseksi. Tarjoamme myös hyvät mahdollisuudet kehittää osaamista sekä työn ohessa että erilaisten koulutusohjelmien kautta. Yrityksemme pitää tärkeänä työn- ja vapaa-ajan joustavaa yhteensovitusta. Yhteiset matkat niin koti kuin ulkomailla ja työntekijöiden käyttöön tarkoitetut mökit ovat myös osa työntekijän hyvinvointia tukevista eduistamme

 

Lisätiedot ja hakeminen
Lisätietoja antaa yksikönjohtaja Ilona Häkkinen puh. 040 6830 838, ilona.hakkinen@ains.fi 

Lähetä sähköpostitse yhteystietosi ja CV / ansioluettelo. Odotan jo hakemustasi, valintoja tehdään heti yhteydenottojen perusteella. Haku päättyy 30.11.2018.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi